KORIKAKorean Heritage kantasoluja sisältävä kasvoseerumi ikääntymistä vastaan

KORIKA Korean Heritage kantasoluja sisältävä kasvoseerumi ikääntymistä vastaan
KORIKA Korean Heritage kantasoluja sisältävä kasvoseerumi ikääntymistä vastaan
Ilmainen toimitus
30 ml
33,70

Varastossa | Koodi: OBL17641
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 2.12.2021

Säännöllinen voiteen käyttö ei riitä ylläpitämään ihoa nuorekkaana nykyisessä kiireisessä arjessa. Kantasoluja sisältävä anti-aging-kasvoseerumi KORIKA Korean Heritage varmistaa, että ihosi saa suojaa ulkoisilta rasitteilta ja alkaa näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta.

Tämä seerumin ainutlaatuisten vaikutusten alkuperä on Koreassa. Paikalliset naiset ovat kuuluisia kauniista ihostaan, ja heidän salaisuutensa piilee perinteisissä korealaisissa luonnonaineissa. Ne on käsitelty uusimmilla teknologioilla ja muutettu seerumiksi, jotta sinunkin ihosi voi nauttia niiden voimasta.

Ominaisuudet:

 • ehkäisee ikääntymisen merkkien syntyä
 • kosteuttaa ihoa välittömästi sekä pitkäkestoisesti
 • ehkäisee ryppyjen ja hienojen juonteiden muodostumista
 • edistää kollageenituotantoa ja ehkäisee kollageenin häviämistä
 • rauhoittaa ihoa ja vahvistaa sen suojakerrosta
 • parantaa ihon verisuonissa kiertävän veren happipitoisuutta
 • suojaa UV-säteilyltä ja edistää ihon uudistumista
 • tekee ihosta täyteläisen, raikkaan ja kirkkaan näköisen

Ainesosat:

 • merilevän kantasolut – käsitelty huipputeknologialla nanolipidikuorissa, mikä mahdollistaa niiden imeytymisen syvälle ihoon; solut edistävät suojautumista UV-säteilyltä ja sen kollageenia vahingoittavilta vaikutuksilta, ja tuloksena on tehokas anti-aging-vaikutus; solut myös häivyttävät jo muodostuneita ikääntymisen merkkejä
 • keramidit NP – kehon omat aineet, jotka jarruttavat ikääntymisen prosesseja
 • glykolipidit, fytosterolit – luonnonperäiset aineet, jotka hidastavat ikääntymisen prosesseja
 • fermentoidut aineet – tunkeutuvat kollageenikudoksen sisään ja täyttävät ihon vanhenemisen venyttämää kudosta; palauttavat ihon napakkuutta ja kimmoisuutta

Miten seerumia käytetään:
Ravista seerumia perusteellisesti ennen jokaista käyttöä ja levitä sitten muutama tippa puhdistetuilla ja kasvovedellä pyyhityille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Levitä päälle käyttämääsi päivä- tai yövoidetta. Käytä joka aamu ja ilta.

Notinon vinkki:
Löydä myös muut KORIKA Korean Heritage -sarjan naamiot ja seerumit. Niiden sisältämät ainesosat ovat kasvaneet Jeju-saaren hedelmällisessä vulkaanisessa maaperässä. Sen luonnosta sanotaan, että se kätkee sisäänsä kauneuden salaisuuden. Hyödynnä tilaisuus tutustua ainutlaatuiseen korealaiseen perintöön omalla ihollasi perinteisten raaka-aineiden välityksellä.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
normaali, kaikille ihotyypeille, kuiva, Rypyt ja Aikuinen Iho
Vaikutukset
nesteytys, Ikääntymistä Ehkäisevä, kohottava, Ravitseva, vahvistava
Milloin käyttää
päivä- ja yö

Korealainen brändi KORIKA yhdistää tuotteissaan moderneimman aasialaisen teknologian ja tehokkaat aktiiviaineet ja kuuluu sen ansiosta kauneushoidon alan asiantuntijoihin. KORIKA auttaa naisia nauttimaan jokapäiväisestä kauneusrituaalista. Brändi on tunnettu erityisesti korkealaatuisista kangasnaamioistaan.

KORIKA-kangasnaamiot sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita naamion tyypistä riippuen. Naamioista löytyy esimerkiksi silkkiproteiinia, punaista ginsengiä, lakritsijuuriuutetta, laventelia, litsiä, aloe veraa, jäätikkövettä ja sheavoita.

KORIKA-brändin kolme kangasnaamiosarjaa on tarkoitettu eri ihotyypeille. Korean Heritage on premium-tason sarja, joka on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat kokea arvokkaiden ainesosien tehon ja elvyttää ja kirkastaa ihoaan. NaturBeauty-sarjaan kuuluu erityyppisiä naamioita, joiden avainainesosiin kuuluu luonnonuutteita ja jäätikkövettä. SciBeauty-naamiosarja vastaa aasialaisen kosmetiikan uusimpia trendejä ja tarjoaa koko kehon hoitoa, ei ainoastaan kasvonaamioiden, vaan myös käsi-, jalka- ja huulinaamioidensa ansiosta.