Mine põhisisu juurde

Niasiiniamidi

Palauta ihollesi sen kadottama viehko “kauneuden vitamiinilla”! Niasiiniamidi on B-vitamiinin tyyppi, jota löytyy tavallisesti lihasta, viljoista, kalasta, pähkinöistä, munista sekä hedelmistä ja vihanneksista. Hyaluronihapon, retinolin ja C-vitamiinin tavoin sitä pidetään erittäin arvokkaana kosmetiikan ainesosana. Jos kärsit finneistä, aknesta tai rypyistä ja pigmenttiläiskistä, kannattaa sinun ehdottomasti kokeilla niasiiniamidia sisältävää kosmetiikkaa!

Niasiiniamidin ominaisuudet

Niasiiniamidilla on kosmetiikkateollisuudessa tärkeä asema ihoa kaunistavien ominaisuuksiensa ansiosta. Se nimittäin imeytyy syvälle ihoon, jossa se taistelee ikääntymisen merkkejä, ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja aknea vastaan. Tutustu niasiiniamidin muihin vaikutuksiin iholla!

 

Niasiiniamidin vaikutukset iholla

  • Tukee ihon uusiutumista.
  • Edistää kollageenin tuotantoa.
  • Auttaa supistamaan laajentuneita ihohuokosia.
  • Kosteuttaa ihoa.
  • Tukee ihon suojatoimintoja.
  • Auttaa rauhoittamaan ihoa ja lievittää punoitusta.
  • Vähentää pigmenttiläiskien näkymistä ja ehkäisee niiden syntymistä.
  • Auttaa taistelussa aknea ja ihon virheitä vastaan.

Niasiiniamidi kosmetiikassa

Hemmottele ihoasi vitamiinipommilla ja ota osaksi päivittäistä ihonhoitoasi niasiiniamidia sisältävää kosmetiikkaa, joka sopii myös herkälle iholle.

Niasiiniamidia sisältävä kasvovesi ja niasiiniamidiseerumi ovat erinomaisia kumppaneita finneistä ja laajentuneista ihohuokosista kärsivän ihon jokapäiväiseen hoitoon. Samalla ne auttavat tasoittamaan ihon sävyä ja antavat sille mattapinnan.

Kosteuttava, niasiiniamidia sisältävä voide auttaa elvyttämään ihoa, poistamaan sen ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja pigmenttiläiskiä sekä palauttamaan iholle raikkauden ja heleyden. Suosittelemme käyttämään viikoittain niasiiniamidia sisältävää kasvonaamiota. Se antaa intensiivistä hoitoa iholle, jota rasittavat stressi, hormonaaliset muutokset tai ulkoiset vaikutukset, kuten aurinko tai pakkanen, sopimaton ravinto tai saastunut ympäristö.

Itselleen sopivan vaihtoehdon löytävät myös meikkien ystävät, sillä niasiiniamidia lisätään ihmeellisten ravitsevien ominaisuuksiensa vuoksi joihinkin sävyttäviin voiteisiin ja meikkivoiteisiin.

Tee päivittäisestä kauneudenhoidostasi täydellisen ihon juhlaa hemmottelemalla ihoasi niasiiniamidia sisältävällä voiteella, elvyttävällä kasvonaamiolla tai finnejä ja mustapäitä ehkäisevällä seerumilla! Jos kärsit aknesta, kokeile myös salisyylihappoa tai teepuu-kosmetiikkaa sisältäviä tuotteita. Ihon ikääntymisen ja ensimmäiset rypyt taas hoitelee etanauutetta sisältävä kosmetiikka!

Katso koko teksti piilota teksti