Vartalonhoito

Suodatin päällä
  • Uutuudet
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Parhaiten myyvät

Vartalonhoitotuotteet

Hyvä vartalonhoito pohjautuu päivittäiseen rutiiniin. Älä aliarvioi sen tärkeyttä, niin voit olla varma, että ihosi palkitsee sinut. Notino.fi:stä löydät parhaat vartalonhoitotuotteet suosituilta merkeiltä kuten Weleda, Shiseido, Vichy, Dove ja Payot. Niiden avulla vartalonhoidosta tulee lastenleikkiä.

Aloita aamusi nopealla suihkulla ja oikeilla tuotteilla. Löysimme sinua varten parhaalta tuoksuvat suihkugeelit ja -öljyt, jotka herättävät aistisi ja tekevät ihostasi täydellisesti kosteutetun ja tuoksuvan. Itsestäänselvyytenä on myös intiimihygienia, nestemäiset ja palasaippuat ja sekä suositumpi luonnollinen vartalokosmetiikka.

Korjaa pienet virheet ja valitse kiinteyttävä vartaloemulsio, selluliittivoide tai voide raskausarpia vastaan. Täydellisen sileän ihon varmistavat karvanpoisto- ja depilaatiotuotteet, kuten karvanajokoneet, karvanpoistovahat tai karvanpoistovoiteet.

Meille on tärkeää myös hyvä olosi päivän aikana, ja siksi meiltä löytyy tusinoittain eri miesten ja naisten antiperspirantteja ja deodorantteja, jotka ehkäisevät ikävän hikoilun ja hajun. Jos oleskelet päivän aikana ulkona auringossa, muista käyttää aurinkovoidetta.

Nauti illalla hyvin ansaitusta rentoutumishetkestä kylpyhuoneessa. Kylpysuolan lisäksi voit kokeilla myös vaahtoavia kylpypalloja, jotka täyttävät iltasi hurmaavilla tuoksuilla ja väreillä. Käytä vartalonhoidon lopuksi eri hoitotuotteita kuten vartaloemulsioita, jalkavoiteita tai käsinaamioita, ja hemmottele itseäsi silloin tällöin vartalokuorinnalla, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja jättää ihon upean sileäksi.

Selaa tuhansia vartalonhoitotuotteita sivustollamme, josta löytyy kaikki sekä normaalille, herkälle ja kuivalle iholle että myös raskausarville tai ihottumille.