La Roche-PosayAnthelios SHAKA Suojaava Aurinkovoidesuihke SPF 30

La Roche-Posay Anthelios SHAKA Suojaava Aurinkovoidesuihke SPF 30
La Roche-Posay Anthelios SHAKA Suojaava Aurinkovoidesuihke SPF 30
200 ml
26,42

Varastossa | Koodi: LRP06533
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Suojaava aurinkosuojatuote La Roche-Posay Anthelios SHAKA kuuluu välttämättömään ihonhoitorutiiniin auringossa oleskellessa.

Ominaisuudet:

  • suojaa ihoa UVA- sekä UVB-säteilyltä
  • ehkäisee auringon aiheuttamia allergiareaktioita
  • tuote on hellävarainen iholle ja ympäristölle
  • ehkäisee ihon ikääntymistä
  • kosteuttaa ihoa
  • tuote on vedenkestävä
  • kestää hankausta ja koskettamista

Ainesosat:

  • tuote on hypoallergeeninen

Käyttöohjeet:
Levitä tuote iholle noin 20 minuuttia ennen auringossa oleskelua. Suojan turvaamiseksi levitä tuotetta uudelleen, erityisesti jos hikoilet ja uimisen tai pyyhekuivauksen jälkeen.

Tärkeä huomio

Do not stay too long in the sun, even while using a sunscreen product. Keep babies and young children out of direct sunlight. Over-exposure to the sun is a serious health threat. Apply the sunscreen product before exposure. Re-apply frequently to maintain protection, especially after perspiring, swimming or towelling.
Koko teksti

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Suihke
Koostumus
voide
Ihotyyppi
Herkkä
SPF
korkea suojaus (SPF 30 - SPF 50)
Ranskan dermokosmetiikkabrändi La Roche-Posay on kuuluisa tiiviistä yhteistyöstä dermatologien kanssa ja sitoutumisestaan auttaa parantamaan herkkäihoisten elämää. Siksi brändi käyttää tuotteissaan mahdollisimman vähän ainesosia ja tuotteet luodaan tiukan tuotantosäännön perusteella. La Roche-Posay tuotevalikoima on räätälöity herkän ihon kaikentyyppisiin erityistarpeisiin ja se tarjoaa ratkaisuja ihmisille, jotka kärsivät intolerantista, reaktiivisesta, atooppisesta tai akneen taipuvaisesta ihosta. Kunkin tuotteen oleellinen perusta on La Roche-Posay lähdevesi, jolla on antioksidanttisia ja terapeuttisia ominaisuuksia ja joka hetkessä rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. La Roche-Posayn dermokosmetiikka ei todista laatuaan ainoastaan kliinisten tutkimusten todistettavilla tuloksilla, vaan myös johtavien ihotautilääkäreiden lukuisilla suosituksilla.