La Roche-PosayLipikar Huile AP+ Lipidejä Täydentävä Puhdistava Ärsytystä Ehkäisevä Öljy

La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ Lipidejä Täydentävä Puhdistava Ärsytystä Ehkäisevä Öljy
La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ Lipidejä Täydentävä Puhdistava Ärsytystä Ehkäisevä Öljy
400 ml
17,90

Koodi: VZR09893 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita La Roche-Posay yli 30 eurolla saat kaupan päälle rauhoittavan vartaloemulsion La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 5+ 15 ml.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus La Roche-Posay Lipikar Huile AP+
Ominaisuudet

Suihkuöljy La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ kosteuttaa ja hoitaa ihoa peseytymisen yhteydessä. Käytön jälkeen iho on jälleen täynnä elinvoimaa.

Ominaisuudet:

  • pesee ja puhdistaa hellävaraisesti koko vartalon ihon
  • ravitsee ja pehmentää kuivaa ihoa
  • vahvistaa suojaavaa hydrolipidikalvoa
  • dermatologisesti testattu

Ainesosat:

  • tuote on hypoallergeeninen

Käyttöohjeet:
Käytä suihkun tai kylvyn yhteydessä. Levitä koko vartalolle ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä. Toimi tuotteen pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA /WATER, GLYCERIN, SUCROSE, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, NIACINAMIDE, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-75 SHEA BUTTER, GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, PPG-5-CETETH-20, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, VITREOSCILLA FERMENT (CODE FIL : C224532/1) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Ihotyyppi
atooppinen ihottuma
Vaikutukset
nesteytys, Rauhoittava

Tietoja brändistä La Roche-Posay

Ranskan dermokosmetiikkabrändi La Roche-Posay on kuuluisa tiiviistä yhteistyöstä dermatologien kanssa ja sitoutumisestaan auttaa parantamaan herkkäihoisten elämää. Siksi brändi käyttää tuotteissaan mahdollisimman vähän ainesosia ja tuotteet luodaan tiukan tuotantosäännön perusteella. La Roche-Posay tuotevalikoima on räätälöity herkän ihon kaikentyyppisiin erityistarpeisiin ja se tarjoaa ratkaisuja ihmisille, jotka kärsivät intolerantista, reaktiivisesta, atooppisesta tai akneen taipuvaisesta ihosta. Kunkin tuotteen oleellinen perusta on La Roche-Posay lähdevesi, jolla on antioksidanttisia ja terapeuttisia ominaisuuksia ja joka hetkessä rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. La Roche-Posayn dermokosmetiikka ei todista laatuaan ainoastaan kliinisten tutkimusten todistettavilla tuloksilla, vaan myös johtavien ihotautilääkäreiden lukuisilla suosituksilla.

Arvostelu La Roche-Posay Lipikar Huile AP+