La Roche-PosaySerozinc Rauhoittava Suihke Herkälle Ja Ärtyneelle Iholle

La Roche-Posay Serozinc Rauhoittava Suihke Herkälle Ja Ärtyneelle Iholle
La Roche-Posay Serozinc Rauhoittava Suihke Herkälle Ja Ärtyneelle Iholle
11,90
150 ml
Varastossa | Koodi: LRP1043
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 2.12.2021

Heitä hyvästit rasvoittuvalle, ärtyneelle iholle, johon ilmaantuu helposti aknea. Rauhoittava La Roche-Posay Serozinc -suihke on kehitetty puhdistamaan ja rauhoittamaan ihoa samanaikaisesti. Sinkkiä sisältävä koostumus supistaa laajentuneita ihohuokosia ja säätelee liiallista kiiltoa, joten iho säilyy koko päivän ajan raikkaana ja samettisen mattapintaisena.

Ominaisuudet:

  • poistaa ihoärsytyksen oireet
  • puhdistaa ja supistaa tehokkaasti tukkeutuneita ihohuokosia
  • säätelee talineritystä ja pitää ihon mattapintaisena
  • antaa miellyttävän raikkaan tunteen
  • soveltuu myös meikkipohjaksi

Ainesosat:

  • sinkkisulfidiliuos – rauhoittaa ihoa ja auttaa sitä pysymään mattapintaisena
  • hajusteeton
  • hypoallergeeninen

Käyttö:
Sulje silmät, suihkuta tasaisesti puhtaalle iholle ja anna imeytyä 2–3 minuuttia. Kuivaa iho ja laita sille tavallisesti käyttämääsi voidetta.

Tuotteen täydellinen koostumus

B2143/1 AQUA, SODIUM CHLORIDE, ZINC SULFATE Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
Herkkä, ongelmallinen
Ihotyyppi
Herkkä, atooppinen ihottuma
Vaikutukset
Rauhoittava, Uudistuminen, Aknea Ehkäisevä
Ranskan dermokosmetiikkabrändi La Roche-Posay on kuuluisa tiiviistä yhteistyöstä dermatologien kanssa ja sitoutumisestaan auttaa parantamaan herkkäihoisten elämää. Siksi brändi käyttää tuotteissaan mahdollisimman vähän ainesosia ja tuotteet luodaan tiukan tuotantosäännön perusteella. La Roche-Posay tuotevalikoima on räätälöity herkän ihon kaikentyyppisiin erityistarpeisiin ja se tarjoaa ratkaisuja ihmisille, jotka kärsivät intolerantista, reaktiivisesta, atooppisesta tai akneen taipuvaisesta ihosta. Kunkin tuotteen oleellinen perusta on La Roche-Posay lähdevesi, jolla on antioksidanttisia ja terapeuttisia ominaisuuksia ja joka hetkessä rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. La Roche-Posayn dermokosmetiikka ei todista laatuaan ainoastaan kliinisten tutkimusten todistettavilla tuloksilla, vaan myös johtavien ihotautilääkäreiden lukuisilla suosituksilla.