Skip to main content

LaliqueEncre Noire Eau de Toilette Miehille

21×
Lalique Encre Noire Eau de Toilette Miehille
Lalique Encre Noire Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
50 ml
19,40

5 saatavilla | Koodi: LAL0018
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Hienostunut maskuliinisuus, salaperäisyys, klassisuus modernissa olomuodossa. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Lalique Encre Noire for Men herättää juuri sellaisia mielikuvia, mutta etenkin sen tuoksuyhdistelmä kuvaa näitä ominaisuuksia ylistämällä puun tuoksua ja luomalla valloittavan tuoksun oikeille miehille.

  • aromaattinen, puuvivahteinen tuoksu
  • sopii iltakäyttöön, mutta talvella myös päiväkäyttöön
  • tuoksun suunnittelija on Nathalie Lorson

Tuoksun koostumus
Puuvivahteisen tuoksuyhdistelmän ensimmäiset nuotit kuuluvat raikkaalle sypressille ja kevyen salaperäiselle vetiverille. Haitilainen ja bourbonilainen vetiver taas täyttävät tuoksun sydämen lämpimällä aromillaan, kunnes esiin vähitellen nousee pohjatuoksu, joka avautuu hitaasti kashmiripuun ja myskin yhdistelmään.

Tuoksun tarina
Encre Noire for Men ilmaisee olemuksellaan kaikkea, mikä on ominaista Lalique-merkin estetiikalle. Tuoksussa yhdistyy ylellinen materiaali ja tuoksun luomiseen osallistuneiden lasimestareiden ammattitaito. Inspiraationa pullolle oli René Laliquen vuonna 1913 tekemä mustepullo ”Biches”.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, ISOEUGENOL, CITRAL, EXT VIOLET 2 (C.I. 60730), YELLOW 5 (C.I. 19140), 78% VOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sypressi, Vetiveriaheinä
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Bourbon Vetiveriaheinä, Haitin Vetiveriaheinä
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Kashmirpuu, Myski
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Laliquen nimi tuo mieleen hienojen korujen kauneutta ja kristallien läpikuultavaa kiiltoa. Yritys on saanut nimensä taiteilijaneron ja jalokivikauppias- ja lasinvalmistajamestarin René-Jules Laliquen mukaan, joka antoi kaiken luovan innokkuutensa brändille.

Lalique avasi koru- ja lasitavaroiden myymälän vuonna 1905. Hänen art deco- ja art nouveau -luomukset sisälsivät usein luonnollisia elementtejä ja inspiraatioita sekä ainesosiin että muotoihin suhteen. Parfymisti François Coty vaikuttui Laliquen työstä niin suuresti, että hän ehdotti yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi loistavia hajuvesipulloja.

Lalique on aina ollut yhteydessä hajuvesimaailmaan, vaikka ensimmäinen oma hajuste esiteltiin vasta vuonna 1992. Kaikille Lalique-tuoksuille on luonteenomaisia ainutlaatuiset pullot, ainesosien hieno laatu sekä aromi itse.