Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette Miehille

1×
Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette Miehille
Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette Miehille
100 ml
21,00

Koodi: LAL0185 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 23.4.2021
UPS Air Mail
tiistai 20.4.2021

Kuvaus Lalique Encre Noire Sport
Ainesosat

Virkistä aistejasi ja panosta aidon eleganttiin tuoksuun, joka yhdistelee uudenlaisella tavalla herkkiä ja maanläheisiä ainesosia. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Lalique Encre Noire Sport ilahduttaa jokaista modernia herrasmiestä.

  • puumainen tuoksu vesimäisillä vivahteilla
  • miehille, jotka haluavat tuntea olonsa raikkaaksi
  • sopii päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Lalique Encre Noire Sport -tuoksun raikkaat ensinuotit syntyvät aromaattisesta laventelista, vihreästä bergamotista, mehukkaasta greipistä ja harvinaisemmasta sypressistä. Hetken kuluttua tunnet vesimäiset vivahteet, jotka sulautuvat upeasti muskottipähkinään ja erikoisempaan vetiveriin. Loppunuotit kuuluvat myskille ja kasmirpuulle.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Muskottipähkinä, Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Laventeli, Veden Vivahteet, Sypressi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski, Haitin Vetiveriaheinä, Kashmirpuu, Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
akvaattinen, puumainen

Tietoja brändistä Lalique

Laliquen nimi tuo mieleen hienojen korujen kauneutta ja kristallien läpikuultavaa kiiltoa. Yritys on saanut nimensä taiteilijaneron ja jalokivikauppias- ja lasinvalmistajamestarin René-Jules Laliquen mukaan, joka antoi kaiken luovan innokkuutensa brändille.

Lalique avasi koru- ja lasitavaroiden myymälän vuonna 1905. Hänen art deco- ja art nouveau -luomukset sisälsivät usein luonnollisia elementtejä ja inspiraatioita sekä ainesosiin että muotoihin suhteen. Parfymisti François Coty vaikuttui Laliquen työstä niin suuresti, että hän ehdotti yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi loistavia hajuvesipulloja.

Lalique on aina ollut yhteydessä hajuvesimaailmaan, vaikka ensimmäinen oma hajuste esiteltiin vasta vuonna 1992. Kaikille Lalique-tuoksuille on luonteenomaisia ainutlaatuiset pullot, ainesosien hieno laatu sekä aromi itse.

Arvostelu Lalique Encre Noire Sport1