Skip to main content

LaliqueEncre Noire A L'Extreme Lahjasetti I. Miehille

Lalique Encre Noire A L'Extreme Lahjasetti I. Miehille
Lalique Encre Noire A L'Extreme Lahjasetti I. Miehille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: LAL02281

Eau de Parfum 50 ml + Suihkugeeli 150 ml

Tue lempituoksusi intensiteettiä. Miesten tuoksusetti Lalique Encre Noire A L'Extreme sisältää tuoksun lisäksi myös hoitavaa kosmetiikkaa, jotta päivittäiset kylpyhuonerutiinisi olisivat täydellisen sointuvia.

Ominaisuudet:

  • ylellinen tuoksu vaativampaan makuun
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Suihkugeeli 150 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Laliquen nimi tuo mieleen hienojen korujen kauneutta ja kristallien läpikuultavaa kiiltoa. Yritys on saanut nimensä taiteilijaneron ja jalokivikauppias- ja lasinvalmistajamestarin René-Jules Laliquen mukaan, joka antoi kaiken luovan innokkuutensa brändille.

Lalique avasi koru- ja lasitavaroiden myymälän vuonna 1905. Hänen art deco- ja art nouveau -luomukset sisälsivät usein luonnollisia elementtejä ja inspiraatioita sekä ainesosiin että muotoihin suhteen. Parfymisti François Coty vaikuttui Laliquen työstä niin suuresti, että hän ehdotti yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi loistavia hajuvesipulloja.

Lalique on aina ollut yhteydessä hajuvesimaailmaan, vaikka ensimmäinen oma hajuste esiteltiin vasta vuonna 1992. Kaikille Lalique-tuoksuille on luonteenomaisia ainutlaatuiset pullot, ainesosien hieno laatu sekä aromi itse.