Skip to main content

LaliqueLes Compositions Parfumées Leather Copper Eau de Parfum Unisex

Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper Eau de Parfum Unisex
Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper Eau de Parfum Unisex
100 ml
180,00

Varastossa | Koodi: LAL0971
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Löydä tuoksu, joka ei sovi mihinkään lokeroon ja samalla mestarillisesti korostaa kantajansa persoonallisuutta. Unisex-tuoksuvesi Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper mahdollistaa ainutlaatuisuutesi esiinnousun.

  • nahkamainen tuoksu
  • unisex – sekä miehille että naisille
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, nahka

Laliquen nimi tuo mieleen hienojen korujen kauneutta ja kristallien läpikuultavaa kiiltoa. Yritys on saanut nimensä taiteilijaneron ja jalokivikauppias- ja lasinvalmistajamestarin René-Jules Laliquen mukaan, joka antoi kaiken luovan innokkuutensa brändille.

Lalique avasi koru- ja lasitavaroiden myymälän vuonna 1905. Hänen art deco- ja art nouveau -luomukset sisälsivät usein luonnollisia elementtejä ja inspiraatioita sekä ainesosiin että muotoihin suhteen. Parfymisti François Coty vaikuttui Laliquen työstä niin suuresti, että hän ehdotti yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi loistavia hajuvesipulloja.

Lalique on aina ollut yhteydessä hajuvesimaailmaan, vaikka ensimmäinen oma hajuste esiteltiin vasta vuonna 1992. Kaikille Lalique-tuoksuille on luonteenomaisia ainutlaatuiset pullot, ainesosien hieno laatu sekä aromi itse.