LaliqueTrésors d’Orient Lahjasetti

Lalique Trésors d’Orient Lahjasetti
Lalique Trésors d’Orient Lahjasetti
3 x 75 g

Koodi: LAL02329 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Safran Tuoksukynttilä 75 g + Cuir Tuoksukynttilä 75 g + Vanille Tuoksukynttilä 75 g

Lahja sinulle
Syötä ostoskorissa koodi notino ja saat 15% alennuksen huonetuoksuista. Alennus ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.

Kuvaus Lalique Trésors d’Orient
Ainesosat

Luo kotiisi tuoksua tai ilahduta ihanalla huonetuoksulla jotakuta läheistäsi. Lahjasetti Lalique Trésors d’Orient _on onnistumisen tae kummassakin tapauksessa. Oikein valittu huonetuoksu luo helposti rauhallisen ja mukavan tunnelman ja auttaa miellyttävän ja kodikkaan tunnelman luomisessa.

Ominaisuudet:

  • itämainen aromi
  • puumainen tuoksu
  • mausteinen aromi
  • ylellinen sisustuselementti jokaiseen huoneeseen
  • levittää ihanan tuoksun koko tilaan

Setin sisältö:

  • Safran Tuoksukynttilä 75 g
  • Cuir Tuoksukynttilä 75 g
  • Vanille Tuoksukynttilä 75 g

Ainesosat:

  • puuvillainen sydänlanka

Käyttöohjeet:
Noudata mukana olevaa ohjetta. Sijoita kynttilä riittävän lämmönkestävälle alustalle. Älä anna sen palaa enemmän kuin 4 tuntia. Älä koskaan anna kynttilän palaa täysin loppuun. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa tai helposti syttyvien esineiden lähelle. Pidä poissa lasten ja kotieläinten ulottuvilta. Anna kynttilän aina palaa vähintään niin kauan, että koko yläkerros sulaa. Näin ehkäiset kolojen muodostumisen vahaan.

Ainesosat

Sarjan Tyyppi
Lahjasetti
Kotituoksun luonne
puumainen, makea, mausteinen
Sydänlangan tyyppi
puuvilla
Sydänlankojen määrä
1
Vahan tyyppi
muu
Materiaali
lasi

Tietoja brändistä Lalique

Laliquen nimi tuo mieleen hienojen korujen kauneutta ja kristallien läpikuultavaa kiiltoa. Yritys on saanut nimensä taiteilijaneron ja jalokivikauppias- ja lasinvalmistajamestarin René-Jules Laliquen mukaan, joka antoi kaiken luovan innokkuutensa brändille.

Lalique avasi koru- ja lasitavaroiden myymälän vuonna 1905. Hänen art deco- ja art nouveau -luomukset sisälsivät usein luonnollisia elementtejä ja inspiraatioita sekä ainesosiin että muotoihin suhteen. Parfymisti François Coty vaikuttui Laliquen työstä niin suuresti, että hän ehdotti yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi loistavia hajuvesipulloja.

Lalique on aina ollut yhteydessä hajuvesimaailmaan, vaikka ensimmäinen oma hajuste esiteltiin vasta vuonna 1992. Kaikille Lalique-tuoksuille on luonteenomaisia ainutlaatuiset pullot, ainesosien hieno laatu sekä aromi itse.

Arvostelu Lalique Trésors d’Orient