Skip to main content

Loewe7 Lahjasetti Miehille

Loewe 7 Lahjasetti Miehille
Loewe 7 Lahjasetti Miehille
92,80

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: LOW01013

Loewe 7 Eau de Toilette Miehille 100 ml + Loewe 7 After Shave -Balsami Miehille 50 ml + Loewe 7 Eau de Toilette Miehille 10 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Sinun ei tarvitse hyvästellä lempituoksuasi pitkäksi aikaa edes matkoillasi poissa kotoa. Miesten tuoksusetti Loewe 7 sisältää tuoksun sekä täysikokoisena että miniatyyrinä, jonka pakkaat helposti laukkuusi, jotta voit pitää sen jatkuvasti ulottuvillasi.

Ominaisuudet:

  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Loewe 7 Eau de Toilette Miehille 100 ml
  • Loewe 7 After Shave -Balsami Miehille 50 ml
  • Loewe 7 Eau de Toilette Miehille 10 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

LOEWE-tuoksut ovat taideteoksia, jotka syntyvät luonnosta ja heräävät eloon ihollasi. Espanjalaisten käsityöläisten luomat tuoksut ovat luonnollisia ja luonnonmukaisia, ja niiden koostumukset sisältävät tiivistettyjä luonnollisia öljyjä.

LOEWE-tuoksut luodaan Espanjassa, jossa Loewe-brändin tarina alkoi vuonna 1846. Jonathan Anderson on sukupolvensa johtavia suunnittelijoita. Hänet nimettiin LOEWEn luovaksi johtajaksi vuonna 2013, ja hän on aloittanut muotitalossa uuden kauden, jossa keskitytään eloisaan espanjalaiseen elämäntyyliin ja lähestytään muotia älyllisestä näkökulmasta.

LOEWE 001 oli ensimmäinen tuoksu, jonka Jonathan suunnitteli LOEWE-brändille yhteistyössä muotitalon oman tuoksunenän, Nuria Cruellesin, kanssa. Innovatiivinen ja monisävyinen tuoksukokonaisuus heijastaa samaa raikkautta, moninaisuutta ja elinvoimaa, jota Jonathan on tuonut muotitaloon.

Tutustu LOEWE-tuoksukokoelmaan ja kokeile suosituimpia miestentuoksuja, kuten LOEWE Solo raikkaine sitrusvivahteineen, LOEWE Solo Cedro Eau de Toilette puuntuoksuisine ja mausteisine vivahteineen tai LOEWE 7 Anonimo Eau de Parfum, joka koostuu huumaavan ihanasta suitsukkeesta ja nahkaisista vivahteista. Löydä myös naisten tuoksut, kuten LOEWE Aura ja LOEWE 001 houkuttelevine puisine vivahteineen.