Loewe Aura Pink Magnolia Lahjasetti I. Naisille

Loewe Aura Pink Magnolia Lahjasetti I. Naisille
Loewe Aura Pink Magnolia Lahjasetti I. Naisille
97,90

Koodi: LOW00873 | Varastossa

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 30 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Loewe Aura Pink Magnolia
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Loewe Aura Pink Magnolia kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • lahjavinkki, joka taatusti ilahduttaa
  • ylellinen tuoksu vaativampaan makuun
  • ilahduttaa kaikkia naisia

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 30 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Loewe

LOEWE-tuoksut ovat taideteoksia, jotka syntyvät luonnosta ja heräävät eloon ihollasi. Espanjalaisten käsityöläisten luomat tuoksut ovat luonnollisia ja luonnonmukaisia, ja niiden koostumukset sisältävät tiivistettyjä luonnollisia öljyjä.

LOEWE-tuoksut luodaan Espanjassa, jossa Loewe-brändin tarina alkoi vuonna 1846. Jonathan Anderson on sukupolvensa johtavia suunnittelijoita. Hänet nimettiin LOEWEn luovaksi johtajaksi vuonna 2013, ja hän on aloittanut muotitalossa uuden kauden, jossa keskitytään eloisaan espanjalaiseen elämäntyyliin ja lähestytään muotia älyllisestä näkökulmasta.

LOEWE 001 oli ensimmäinen tuoksu, jonka Jonathan suunnitteli LOEWE-brändille yhteistyössä muotitalon oman tuoksunenän, Nuria Cruellesin, kanssa. Innovatiivinen ja monisävyinen tuoksukokonaisuus heijastaa samaa raikkautta, moninaisuutta ja elinvoimaa, jota Jonathan on tuonut muotitaloon.

Tutustu LOEWE-tuoksukokoelmaan ja kokeile suosituimpia miestentuoksuja, kuten LOEWE Solo raikkaine sitrusvivahteineen, LOEWE Solo Cedro Eau de Toilette puuntuoksuisine ja mausteisine vivahteineen tai LOEWE 7 Anonimo Eau de Parfum, joka koostuu huumaavan ihanasta suitsukkeesta ja nahkaisista vivahteista. Löydä myös naisten tuoksut, kuten LOEWE Aura ja LOEWE 001 houkuttelevine puisine vivahteineen.

Arvostelu Loewe Aura Pink Magnolia