LoeweSolo Cedro Lahjasetti Miehille

Loewe Solo Cedro Lahjasetti Miehille
Loewe Solo Cedro Lahjasetti Miehille
Uusi
95,60

1 saatavilla | Koodi: LOW01012

Loewe Solo Cedro Eau de Toilette Miehille 100 ml + Loewe Solo Cedro After Shave -Balsami Miehille 50 ml + Loewe Solo Cedro Eau de Toilette Miehille 10 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Ominaisuudet:

  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Loewe Solo Cedro Eau de Toilette Miehille 100 ml
  • Loewe Solo Cedro After Shave -Balsami Miehille 50 ml
  • Loewe Solo Cedro Eau de Toilette Miehille 10 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

LOEWE-tuoksut ovat taideteoksia, jotka syntyvät luonnosta ja heräävät eloon ihollasi. Espanjalaisten käsityöläisten luomat tuoksut ovat luonnollisia ja luonnonmukaisia, ja niiden koostumukset sisältävät tiivistettyjä luonnollisia öljyjä.

LOEWE-tuoksut luodaan Espanjassa, jossa Loewe-brändin tarina alkoi vuonna 1846. Jonathan Anderson on sukupolvensa johtavia suunnittelijoita. Hänet nimettiin LOEWEn luovaksi johtajaksi vuonna 2013, ja hän on aloittanut muotitalossa uuden kauden, jossa keskitytään eloisaan espanjalaiseen elämäntyyliin ja lähestytään muotia älyllisestä näkökulmasta.

LOEWE 001 oli ensimmäinen tuoksu, jonka Jonathan suunnitteli LOEWE-brändille yhteistyössä muotitalon oman tuoksunenän, Nuria Cruellesin, kanssa. Innovatiivinen ja monisävyinen tuoksukokonaisuus heijastaa samaa raikkautta, moninaisuutta ja elinvoimaa, jota Jonathan on tuonut muotitaloon.

Tutustu LOEWE-tuoksukokoelmaan ja kokeile suosituimpia miestentuoksuja, kuten LOEWE Solo raikkaine sitrusvivahteineen, LOEWE Solo Cedro Eau de Toilette puuntuoksuisine ja mausteisine vivahteineen tai LOEWE 7 Anonimo Eau de Parfum, joka koostuu huumaavan ihanasta suitsukkeesta ja nahkaisista vivahteista. Löydä myös naisten tuoksut, kuten LOEWE Aura ja LOEWE 001 houkuttelevine puisine vivahteineen.