Maison MargielaREPLICA At the Barber's Eau de Toilette Miehille

Maison Margiela REPLICA At the Barber's Eau de Toilette Miehille
Maison Margiela REPLICA At the Barber's Eau de Toilette Miehille
100 ml
95,00

Koodi: MMG00198 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
torstai 21.10.2021

Kuvaus Maison Margiela REPLICA At the Barber's
Ainesosat

Astu autenttisen parturiliikkeen ylelliseen tunnelmaan. Maison Margiela Replica At the Barber’s Eau De Toilette -tuoksu miehille ja sen aromaattiset vivahteet ovat saaneet inspiraationsa madridilaisen parturiliikkeen tunnelmasta. Osaatko kuvitella partaveitsien varmojen liikkeiden ja pyyhkeiden hellän kosketuksen keskellä syntyvän tunnelman?

  • aromaattinen tuoksu miehille
  • ihanteellinen päivittäiseen käyttöön
  • kuuluu muistojen inspiroimaan Replica-tuoksukokoelmaan

Tuoksun koostumus
Alussa tuoksuvat aromaattinen mustapippuri, basilika ja pomeranssi. Niiden jälkeen esiin nousevat laventeli, rosmariini ja kurjenpolvi. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu koostuu valkomyskistä, basilikasta, rosmariinista, pippurista ja eksoottisesta tonkapavusta.

Tuoksun tarina
Eau De Toilette -tuoksu Maison Margiela Replica At the Barber’s kuuluu Replica-kokoelmaan, jonka inspiraation lähteenä ovat mitä erilaisimpiin paikkoihin ja hetkiin liittyvät muistot. Tässä tuoksussa muistot liittyvät madridilaiseen parturiliikkeeseen. Muiden Replica-kokoelmaan kuuluvien tuoksujen tapaan myös At the Barber’s Eau De Toilette -tuoksun pelkistetyssä pullossa on puuvillaetiketti, josta tuoksun kuvaus ja ominaisuudet on helppo löytää.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Pomeranssi, Basilika, Musta Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Laventeli, Rosmariini, Kurjenpolvi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Rosmariini, Basilika, Musta Pippuri, Valkoinen Myski, Evernyl, Tonka Pavut
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Tietoja brändistä Maison Margiela

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.

Arvostelu Maison Margiela REPLICA At the Barber's