Maison MargielaREPLICA Discovery Set Lahjasetti

Maison Margiela REPLICA Discovery Set Lahjasetti
Maison Margiela REPLICA Discovery Set Lahjasetti
3x10 ml
60,00

Koodi: MMG00347 | Varastossa

Beach Walk Eau de Toilette 10 ml + Lazy Sunday Morning Eau de Toilette 10 ml + Under the Lemon Trees Eau de Toilette 10 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
torstai 21.10.2021

Kuvaus Maison Margiela REPLICA Discovery Set
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Maison Margiela REPLICA Discovery Set kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • sisältää miniatyyrituoksut
  • ilahduttaa kaikkia naisia
  • kukkaistuoksu
  • sitruksinen tuoksu
  • itämainen tuoksu

Setin sisältö:

  • Beach Walk Eau de Toilette 10 ml
  • Lazy Sunday Morning Eau de Toilette 10 ml
  • Under the Lemon Trees Eau de Toilette 10 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, kukkainen, vihreä
Sarjan Tyyppi
discovery box

Tietoja brändistä Maison Margiela

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.

Arvostelu Maison Margiela REPLICA Discovery Set