Maison MargielaREPLICA Flower Market Eau de Toilette Naisille

Maison Margiela REPLICA Flower Market Eau de Toilette Naisille
Maison Margiela REPLICA Flower Market Eau de Toilette Naisille
100 ml
95,00

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: MMG00181
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Sulje silmäsi ja kuvittele käveleväsi kukkatorilla. Jokaisella askeleella sinua ympäröi valloittava kukkien tuoksu ja mieltä rauhoittava keväinen tuulahdus. Juuri tällaisiin tunnelmiin vie sinut takaisin Eau De Toilette -tuoksu naisille Maison Margiela Replica Flower Market, jonka inspiraation lähteenä on Pariisin keskustan kukkatori.

  • raikas kukkaistuoksu naisille
  • erottuu parhaiten lämpiminä kevät- ja kesäpäivinä
  • kuuluu muistojen inspiroimaan Replica-tuoksukokoelmaan

Tuoksun koostumus
Alkutuoksussa voidaan aistia vihreiden lehtien tuoksu, freesian kukkaistuoksu ja aito arabianjasmiini. Niiden jälkeen tuoksuvat Grassen ruusu, hurmaava yöhyasintti ja egyptinjasmiini. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu koostuu mehukkaasta persikasta, lämpimästä setristä ja valkohankajäkälästä.

Tuoksun tarina
Eau De Toilette -tuoksu Maison Margiela Replica Flower Market kuuluu Replica-kokoelmaan, jonka inspiraation lähteenä ovat mitä erilaisimpiin paikkoihin liittyvät muistot. Tässä tuoksussa muistot liittyvät Pariisin keskustan kukkatoriin. Muiden Replica-kokoelmaan kuuluvien tuoksujen tapaan myös Flower Market Eau De Toilette -tuoksun pelkistetyssä pullossa on puuvillaetiketti, josta tuoksun kuvaus ja ominaisuudet on helppo löytää.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Arabian Jasmiini, Vihreät Lehdet, Freesia
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Tuberoosa, Nurmiruusu, Egyptin Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Persikka, Tammen Sammal, Setri
Tuoksuluokka
kukkainen

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.