Maison MargielaREPLICA Jazz Club Eau de Toilette Miehille

Maison Margiela REPLICA Jazz Club Eau de Toilette Miehille
Maison Margiela REPLICA Jazz Club Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
30 ml
49,00

Koodi: MMG00317 | Varastossa
1
Lahja sinulle
REPLICA Lazy Sunday Morning -kynttilän miniatyyri lahjaksi ostaessasi Maison Margiela -tuotteita yli 59 eurolla.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus Maison Margiela REPLICA Jazz Club
Ainesosat

Sana jazz tuo jokaiselle mieleen omanlaisensa melodian. Kun tunnet ensimmäistä kertaa Eau De Toilette -tuoksun Maison Margiela Replica Jazz Club savun ja rommin vivahteet, on vain oman mielikuvituksesi varassa, millaiselle jazzklubille tuoksu sinut johdattaa.

  • itämainen, puuvivahteinen tuoksu miehille
  • sopii erinomaisesti iltakäyttöön tai viileämpiin kausiin
  • kuuluu muistojen inspiroimaan Replica-sarjaan

Tuoksun koostumus
Ensituoksussa on roseepippurin voimakkaan mausteista tuoksua ja taustalla häivähdys sitrusta. Pian esiin nousee voimakas rommin tuoksu, jota saattelevat salvia ja vetiveria. Aistit peittyvät tupakan tuoksun hienotunteiseen savumaiseen huntuun muodostaen hurmaavan tuoksukokonaisuuden yhdessä vaniljan kanssa.

Tuoksun tarina
Maison Margiela Replica Jazz Club -tuoksu johdattaa mielesi Brooklynin hämäriin jazzklubeihin, pianon ja pehmeiden nahkatuolien tunnelmiin. Tuoksu auttaa palauttamaan mieleen ainutlaatuisen tunnelman paikassa, jonka voimakkaiden cocktailien maut muistat vielä suussa kaikkien näiden vuosien jälkeenkin.

Myös tämä Replica-sarjan tuoksu perustuu muistoihin, jotka ovat monelle meistä yhteisiä. Tuoksun pelkistettyä pulloa koristaa puuvillaetiketti. Lähes samanlainen löytyy Maison Margiela -muotikokoelmasta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Neroliöljy, Vaaleanpunainen Pippuri, Sisilian Sitruuna
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Java Vetiver öljy, Salvia, Rommi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Storaksi, Vanilja, tupakanlehti
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Tietoja brändistä Maison Margiela

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.

Arvostelu Maison Margiela REPLICA Jazz Club