ILMAINEN täysikokoinen huulipuna Bobbi Brown
Ostaessasi Bobbi Brown tuotteita yli 49 eurolla saat kaupan päälle ylellisen lahjan: täysikokoinen huulipunan Luxe Shine.
ILMAINEN huulipuna L’Oréal Paris
Saa ilmainen täysikokoinen nestemäinen matta huulipuna Infallible Les Chocolats! Osta L’Oréal Paris -tuotteita yli 30 eurolla.
ILMAINEN huulipuna Maybelline
Ostaessasi Maybelline tuotteita yli 25 eurolla saat kaupan päälle täysikokoisen huulipunan.
Mattapinnan antavat imupaperit Notino kaupan päälle
Osta pieni matkalompakko Notinon Classy Collection -kokoelmasta ja saat kaupan päälle mattapinnan antavat imupaperit.
Suositeltava

MITÄ MEIKKITUOTTEITA VARASTOSTAMME LÖYTYY?

Korosta luonnollista kauneuttasi ja kasvojesi yksityiskohtia Notinon meikeillä! Varastostamme löytyy lähes 200 kosmetiikkabrändin parhaat meikkituotteet, joilla voit luoda itsellesi täydellisen tyylin. Meiltä löytyy kaikki viimeisimmistä trendeistä ja ylellisyystuotteista kokeiltuihin ja testattuihin bestsellereihin!

 

Löydä tyylisi silmämeikkituotteidemme avulla. Valikoimassamme on ripsivärejä, silmänrajauskyniä, luomivärikyniä ja värikkäitä luomiväripaletteja. Saavuta tasainen, kirkas ja kiiltämätön iho meikkivoiteen ja muiden tuotteiden avulla. Meiltä löytyy pohjustusvoiteita, meikkivoiteita, peitevoiteita, korostusvärejä, poskipunia ja laadukkaimpia läpinäkyviä puutereita luonnollisissa väreissä. Luo täydelliset huulet mattapintaisilla tai kiiltävillä huulikiilloilla ja huulipunilla. Tarjolla on meikkilahjasettejä todellisille meikkien ystäville ja laadukasta luonnollista meikkiä orgaanisen kosmetiikan ystäville. Valikoimastamme löytyy myös kynsilakkoja, meikkisieniä ja -siveltimiä sekä muita tarvikkeita, kuten manikyyrisettejä tai pinsettejä.

Notino tuo yhteen kosmetiikan huippumerkit kaikkialta maailmasta. Kokeile tuotteita tunnetuilta nimiltä, kuten Estée Lauder, L'Oréal Paris, Clinique, Max Factor ja Lancôme. Inspiroidu heidän loistavasta tyylistään ja valitse meikkituotteet, jotka saavat sinut hehkumaan.

Katso koko teksti piilota teksti