Luomiväripaletit

Luomiväripaletit
Peitevoidepaletit
Valituilla suodattimilla ei löytynyt yhtään tuotetta.
Huulipunapaletit
Valituilla suodattimilla ei löytynyt yhtään tuotetta.
Suodatin päällä
  • Kulta
Suodatin
Parhaiten myyvät

Hanki luomiväripaletti ja lumoa vastustamattomalla silmämeikillä. Hieman harjoitusta ja tuntumaa, ja hetkessä korostat silmiesi väriä ja annat katseellesi syvyyttä.

Kokeile luomiväripaletteja brändeiltä Makeup Revolution, Lancôme tai NYX Professional Makeup ja nauti viimeistellystä ulkonäöstä!

Kuinka levittää luomiväriä?

Levitä luomiväri mieluiten siveltimellä tai aplikaattorilla. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen, levitä silmän sisänurkkaan ja kulmakarvojen alle luomiväripaletin vaaleinta väriä. Tummenna asteittain ja käytä tumminta väriä silmän ulkonurkkaan ja luomen kaarelle. Älä unohda alaluomen meikkausta.

Valitse luomiväripaletti silmiesi värin mukaan

Oikealla värillä saat silmiesi värin esiin, kirkastat katsettasi ja korostat sen syvyyttä. Perussääntö on, että luomiväripaletin värit ovat kontrasteja iiriksen värille.

  • Sinisiä silmiä korostetaan tummanruskeilla, vaaleanpunaisilla tai violeteilla sävyillä.
  • Harmaat silmät tarvitsevat voimakasta väriä. Erinomaisia valintoja ovat metalliset sävyt, tummansininen tai violetti.
  • Vihreät silmät ovat kuin luodut lilansävyisille luomiväreille. Jos pelkäät voimakasta violettia, valitse vaaleanpunainen, hopeanvärinen tai syvänsininen luomiväri.
  • Ruskeat silmät arvostavat beigejä ja aprikoosinvärisiä sävyjä. Korostaaksesi silmiäsi vielä enemmän, kokeile vaaleanpunaisen, kullan tai violetin sävyjä.

Luomivärien pitkäkestoisuus

Haluatko säilyttää viimeistellyn ulkonäkösi koko päivän? Älä unohda laadukasta luomivärin pohjustusvoidetta. Sen ansiosta levität luomivärin helpommin, sen väri säilyy voimakkaampana ja kestää pitempään. Lisäksi poistat sen helpommin illalla. Varmista meikin kesto ja käytä valmiiseen meikkiin kiinnityssuihketta.

Älä pelkää olla rohkea!

Luomiväripaletit tarjoavat loputonta iloa. Anna mielikuvituksen ottaa ohjat käsiinsä dramaattisella savuisella meikillä. Ollessasi iloisella tuulella kokeile värikkäitä sävyjä. Meikkaa lisää ja hanki myös rajauspaletti, jolla varjostat myös kasvosi täydellisiksi.