Skip to main content

MexxFresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine Virkistävä Vartalosuihke

Mexx Fresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine Virkistävä Vartalosuihke
Mexx Fresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine Virkistävä Vartalosuihke
250 ml
10,20

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: MEX00891
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Aiotko mennä veden äärelle tai urheilemaan ja haluat silti tuoksua hyvältä? Kevyt vartalospray naisille Mexx Fresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine on kuin luotu kaikkiin niihin tilanteisiin, jolloin haluat tuoksuvan ihon, etkä kuitenkaan halua käyttää intensiivistä parfyymia.

  • puhtaan raikas tuoksu
  • hedelmäinen tuoksu
  • kukkaistuoksu
  • modernille naiselle
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan
  • kesän erikoistuote

Tärkeä huomio

Keep out of reach of children. Flammable. Avoid contact with eyes.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Kaupunkielämän ja loputtoman energian innoittamana hollantilainen brändi Mexx on tuntenut ajan rytmiä jo yli 30 vuoden ajan. Se on kekseliäs, moderni ja hyvä suunnittelemaan. Mexx tuoksut ovat täynnä nuorekasta elämäniloisuutta

 

Tuoksuja yhdistää ainutlaatuinen aitous, tyyli ja luovuus, mikä tekee niistä täydellisiä seuralaisia arkeen. Mexx-brändin perusti vuonna 1986 liikemies Rattan Chadha, joka yhdisti toisiinsa hänen kaksi tuotemerkkiään miehille ja naisille – Mustache ja Emanuelle. Hän lisäsi nimikirjaimiin kaksi suudelmaa edustavaa X-kirjainta ja loi näin Mexx-brändin – yhden maailman menestyneimmistä muotimerkeistä. Muotilinjaan liittyivät pian Mexx tuoksut. Nykyään brändi inspiroi nuoria haastamaan keskinkertaisuutta, kokeilemaan tyyliään, osoittamaan yksilöllisyyttään ja uskomaan itseensä. Mexx tuoksut sopivat täydellisesti niille, jotka elävät täysillä, pitävät hauskaa, etsivät uusia kokemuksia eivätkä pelkää erottua joukosta.