MexxWoman Classic Citrus & Sandalwood Virkistävä Vartalosuihke

Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood Virkistävä Vartalosuihke
Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood Virkistävä Vartalosuihke
250 ml

Koodi: MEX00894 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Syötä ostoskorissa koodi notino ja saat 15% alennuksen tuoksuista. Alennus ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.

Kuvaus Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood
Ainesosat

Kietoudu tuoksuun, jonka ansiosta mielialasi pysyy hyvänä koko päivän ajan. Naisten vartalospray Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood on optimismin ja onnen ilmentymä.

  • sitruksinen tuoksu
  • puumainen tuoksu
  • puhtaan raikas tuoksu
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Tärkeä huomio

Keep out of reach of children. Flammable. Avoid contact with eyes.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, puumainen

Tietoja brändistä Mexx

Kaupunkielämän ja loputtoman energian innoittamana hollantilainen brändi Mexx on tuntenut ajan rytmiä jo yli 30 vuoden ajan. Se on kekseliäs, moderni ja hyvä suunnittelemaan. Mexx tuoksut ovat täynnä nuorekasta elämäniloisuutta

 

Tuoksuja yhdistää ainutlaatuinen aitous, tyyli ja luovuus, mikä tekee niistä täydellisiä seuralaisia arkeen. Mexx-brändin perusti vuonna 1986 liikemies Rattan Chadha, joka yhdisti toisiinsa hänen kaksi tuotemerkkiään miehille ja naisille – Mustache ja Emanuelle. Hän lisäsi nimikirjaimiin kaksi suudelmaa edustavaa X-kirjainta ja loi näin Mexx-brändin – yhden maailman menestyneimmistä muotimerkeistä. Muotilinjaan liittyivät pian Mexx tuoksut. Nykyään brändi inspiroi nuoria haastamaan keskinkertaisuutta, kokeilemaan tyyliään, osoittamaan yksilöllisyyttään ja uskomaan itseensä. Mexx tuoksut sopivat täydellisesti niille, jotka elävät täysillä, pitävät hauskaa, etsivät uusia kokemuksia eivätkä pelkää erottua joukosta.

Arvostelu Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood