MissoniParfum Pour Homme Lahjasetti Miehille

Missoni Parfum Pour Homme Lahjasetti Miehille
Missoni Parfum Pour Homme Lahjasetti Miehille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: MSO01637

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 30 ml

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Missoni Parfum Pour Homme kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • sopii mainiosti lahjaksi
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 30 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Italialainen Missoni-brändi on saavuttanut mainetta kirjavilla ja värikkäillä neuleillaan, joiden ansiosta se tunnetaan Italian lisäksi ympäri maailmaa. Yhtä leikkisiä ja persoonallisia ovat myös tämän luksusbrändin tuoksut.

Missoni-brändin historia ulottuu vuoteen 1953, jolloin Ottavio ja Rosita Missoni avasivat Milanossa neulemyymälän. Persoonallisten siksak-, aalto- ja ympyrä-kuvioidensa ansiosta tämän merkin vaatteet tunnistetaan ensisilmäyksellä. Ensimmäinen Missoni-tuoksu näki päivänvalon 1980-luvulla. Alkuperäisiä Missoni-tuoksuja ei kuitenkaan enää valmisteta – vuonna 2006 brändi aloitti yhteistyön Estée Lauderin kanssa ja uusien Missoni-tuoksujen suunnitteluun ovat osallistuneet lukuisat tunnetut parfymöörit.

Suosituimpiin Missoni-tuoksuihin kuuluvat hedelmäisellä ja kukkaisella aromillaan vangitseva naisten tuoksuvesi Missoni Missoni, naisille suunniteltu hempeän kukkainen Missoni Missoni -toilettivesi ja sitruksinen Missoni Wave -tuoksu miehille.