Skip to main content

MoschinoI Love Love Eau de Toilette Naisille

7×
Moschino I Love Love Eau de Toilette Naisille
Moschino I Love Love Eau de Toilette Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
37,10

Varastossa | Koodi: MOS0078
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Nauti aimo annos optimismia, jonka kätkee sisäänsä naisten Eau De Toilette -tuoksu Moschino I Love Love. Aurinkoa ja loisteliaita värejä tulvivan tuoksun ansiosta teet takuuvarman vaikutuksen muihin ja koet sekopäisen rakkauden huuman.

  • nuorekas puuvivahteinen kukkaistuoksu hedelmäisillä nuoteilla
  • naisille ja tytöille, jotka eivät arastele olla huomion keskipisteenä
  • vuonna 2004 lanseeratun tuoksun on luonut parfymööri Olivier Cresp

Tuoksun koostumus
Antaudu jo ensi nuuhkaisulla greipin, appelsiinin ja sitruunan raikkaille nuoteille, joita terästää punaherukan aromi. Vain muutamaa sekuntia myöhemmin saat ihastua kielon, vihvilän ja teeruusun kukkaisyhdistelmään, jota täydentävät miedon aromaattiset kanelin lehdet. Loppusointua hallitsevat myski ja harvinaisten puulajien setrin ja tanakapuun hienostuneet nuotit.

Tuoksun tarina
Ilo, optimismi, leikkisyys. Näin voi kuvata Moschino I Love Love -tuoksun olemusta. Nauti sinäkin huolettomista hetkistä tämän omalaatuiseen pulloon kätkeytyvän, huumaavan rakkauscocktailin parissa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Punaherukka, Appelsiini, Sitruuna, Greippi
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kaisla, Kielo, Kanelin Lehti, Tee Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tanaka Puu, Setri, Myski
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Italialainen Moschino-brändi on tullut tunnetuksi leikkisistä, persoonallisista ja värikkäistä muotivaatteistaan, joista ei puutu vitsikkyyttä tai edes provokaatiota. Juuri sellaisia ovat myös Moschinon tuoksut.

Merkin perustaja Franco Moschino on aina rakastanut taidetta ja hänen haaveenaan olikin taidemaalarin ura. Opintonsa rahoittaakseen hän teki kuvituksia suurille muotilehdille ja päätyi vuonna 1971 yhteistyöhön Gianni Versacen kanssa. Muodista tulikin hänen intohimonsa ja vuonna 1983 hän perusti oman merkin, joka tunnetaan nykyisin ympäri maailman. Malleikseen Moschino puki muun muassa urheilijoita Torinon olympialaisten avajaisiin, Kylie Minoguen Showgirl: The Greatest Hits Tour -kiertueelle ja Madonnan Sticky & Sweet Tourille.

Ensimmäinen Moschino-tuoksu – Moschino for Women – näki päivänvalon vuonna 1987. Tämän leikkisän brändin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat naisten toilettivesi Moschino Funny!, Moschino I Love ja pakkaukseltaan vitsikkäästi puhdistusainepulloa muistuttava Moschino Fresh Couture. Huomiota ansaitsevat myös naisille suunniteltu kukkaistuoksu Moschino Cheap & Chic ja miehille suunniteltu Moschino Uomo? -toilettivesi.