Skip to main content

MoschinoToy 2 Bubble Gum Lahjasetti III. Naisille

Moschino Toy 2 Bubble Gum Lahjasetti III. Naisille
Moschino Toy 2 Bubble Gum Lahjasetti III. Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: MOS02354

Eau de Toilette 30 ml + Hajustettu Vartalovoide 50 ml

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Moschino Toy 2 Bubble Gum loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 30 ml
  • Hajustettu Vartalovoide 50 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, hedelmäinen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Italialainen Moschino-brändi on tullut tunnetuksi leikkisistä, persoonallisista ja värikkäistä muotivaatteistaan, joista ei puutu vitsikkyyttä tai edes provokaatiota. Juuri sellaisia ovat myös Moschinon tuoksut.

Merkin perustaja Franco Moschino on aina rakastanut taidetta ja hänen haaveenaan olikin taidemaalarin ura. Opintonsa rahoittaakseen hän teki kuvituksia suurille muotilehdille ja päätyi vuonna 1971 yhteistyöhön Gianni Versacen kanssa. Muodista tulikin hänen intohimonsa ja vuonna 1983 hän perusti oman merkin, joka tunnetaan nykyisin ympäri maailman. Malleikseen Moschino puki muun muassa urheilijoita Torinon olympialaisten avajaisiin, Kylie Minoguen Showgirl: The Greatest Hits Tour -kiertueelle ja Madonnan Sticky & Sweet Tourille.

Ensimmäinen Moschino-tuoksu – Moschino for Women – näki päivänvalon vuonna 1987. Tämän leikkisän brändin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat naisten toilettivesi Moschino Funny!, Moschino I Love ja pakkaukseltaan vitsikkäästi puhdistusainepulloa muistuttava Moschino Fresh Couture. Huomiota ansaitsevat myös naisille suunniteltu kukkaistuoksu Moschino Cheap & Chic ja miehille suunniteltu Moschino Uomo? -toilettivesi.