MuglerAngel Eau de Parfum Naisille

Mugler Angel Eau de Parfum Naisille
Mugler Angel Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
50 ml
74,70

Koodi: THM0033 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus Mugler Angel
Ainesosat

Enkelimäinen tuoksu ja provosoiva tuoksuyhdistelmä on kuin toisesta maailmasta. Eau de parfum -tuoksu Mugler Angel on kuin luotu naisille, joiden viattomien kasvojen takana piilee varsinainen paholainen. Herkän pullon sisään kätkeytyy voimakas, jäljittelemätön ja persoonallinen tuoksu, jossa on ripaus liioittelua. Sitä voi joko rakastaa tai vihata. Välimuotoa ei ole.

  • voimakas, makea ja suklaavivahteinen tuoksu
  • naisille, jotka eivät arastele olla huomion keskipisteenä
  • soveltuu iltoihin ja hyytäviin talvipäiviin

Tuoksun koostumus
Ikonisen Angel-tuoksun aromiyhdistelmän muodostavat suklaan, hunajan, karamellin ja hattaran makean herkulliset vivahteet. Vastakohdan niille muodostavat patsuli, bergamotti, kookos ja lämmin santelipuu. Harvinaislaatuisen aistielämyksen täydentävät tuoksun itämaiset ainesosat.

Tuoksun tarina
Parfyymöörien Olivier Crespan ja Yves de Chirinin naisille kehittämä eau de parfum -tuoksu Angel Mugler tuotiin markkinoille vuonna 1992. Pian siitä tuli ensin Ranskan ja sen jälkeen maailman suosituin naisten tuoksu. Sen taivaansininen pullo tuo mieleen öisen tähtitaivaan. Erittäin intensiivinen tuoksuyhdistelmä ei toki ole kaikkia varten. Mutta jos ihastut siihen, voit olla varma, että se korostaa voimakasta persoonallisuuttasi upeasti.

Ainesosat

Composition
Vanilja, Bergamotti, Patsuli, Trooppinen Hedelmä, Karamelli
Tuoksuluokka
itämainen

Arvostelu Mugler Angel