Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses Eau de Parfum Naisille

Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses Eau de Parfum Naisille
Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses Eau de Parfum Naisille
50 ml

Koodi: NIN0694 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses
Ainesosat

Jokainen nainen ansaitsee kimpun kauniita kukkia. Tuoksuvesi Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses on kuin kukkakimppu, joka on solmittu kaikkein kauneimmista kukkaisvivahteista, jotka yhdessä muodostavat täyden naisellisuuden ja aistillisuuden ripauksella romantiikkaa.

  • kukkaistuoksu
  • puhtaan raikas tuoksu
  • korostaa jokaisen naisen aistillisuutta
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Ainesosat

Composition
Bulgarian Ruusu, Myski, Violetti, Turkin Ruusu, Pioni
Tuoksuluokka
kukkainen

Tietoja brändistä Nina Ricci

Muotisuunnittelija Nina Ricci aina ilmaisi suunnittelussaan naisellisuutta, hienostuneisuutta ja minimalismia. Hänen haute couture -muotitalo perustettiin Pariisissa vuonna 1932, ja pariisilaiset ovat siitä lähtien pukeutuneet hienoihin luomuksiinsa. Yhteistyössä poikansa kanssa suunnittelija esitteli pian Nina Ricci-tuoksun, josta tuli pian olennainen osa ranskalaisen brändin tuotevalikoimaa.

Yrityksen ensimmäinen hajuvesi Nina Ricci Coeur Joie esiteltiin vuonna 1946, ja toinen, L'Air du Temps, on ollut suosittu vuodesta 1948 lähtien. Esanssi, joka sisältyy kuuluisan pulloon, jonka päällä on kristallikyyhky, symboloi rakkautta ja vapautta ja siitä on tullut brändin ikoninen hajuste. Sen suosio vahvistaa muotitalon kansainvälistä menestystä ja inspiroi edelleen kaikkia Nina Ricci -luomuksia ja tuoksuja.

Arvostelu Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses