Nina Ricci Nina Lahjasetti XVI. Naisille

Nina Ricci Nina Lahjasetti XVI. Naisille
Nina Ricci Nina Lahjasetti XVI. Naisille
71,20

Koodi: NIN01636 | Varastossa

Eau de Toilette 80 ml + Vartalovoide 100 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 4.3.2021
UPS Air Mail
tiistai 2.3.2021

Tuoksun kuvaus Nina Ricci Nina
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Nina Ricci Nina kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • ilahduttaa kaikkia naisia
  • sopii mainiosti lahjaksi
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 80 ml
  • Vartalovoide 100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Nina Ricci

Muotisuunnittelija Nina Ricci aina ilmaisi suunnittelussaan naisellisuutta, hienostuneisuutta ja minimalismia. Hänen haute couture -muotitalo perustettiin Pariisissa vuonna 1932, ja pariisilaiset ovat siitä lähtien pukeutuneet hienoihin luomuksiinsa. Yhteistyössä poikansa kanssa suunnittelija esitteli pian Nina Ricci-tuoksun, josta tuli pian olennainen osa ranskalaisen brändin tuotevalikoimaa.

Yrityksen ensimmäinen hajuvesi Nina Ricci Coeur Joie esiteltiin vuonna 1946, ja toinen, L'Air du Temps, on ollut suosittu vuodesta 1948 lähtien. Esanssi, joka sisältyy kuuluisan pulloon, jonka päällä on kristallikyyhky, symboloi rakkautta ja vapautta ja siitä on tullut brändin ikoninen hajuste. Sen suosio vahvistaa muotitalon kansainvälistä menestystä ja inspiroi edelleen kaikkia Nina Ricci -luomuksia ja tuoksuja.

Arvostelu Nina Ricci Nina