Skip to main content

Nina RicciNina Suihkugeeli Naisille

Nina Ricci Nina Suihkugeeli Naisille
Nina Ricci Nina Suihkugeeli Naisille
200 ml
29,00

Varastossa | Koodi: NIN0051
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Vaihda päivittäinen suihkusi tai kylpysi elämykseen, jota odotat koko päivän. Suihkutuote Nina Ricci Nina antaa ihollesi ihanan tuoksun ja tuottaa iloa aisteillesi.

Ominaisuudet:

  • pesee ihon ja poistaa epäpuhtaudet
  • palauttaa iholle mukavuudentunteen
  • tukee saman sarjan muiden tuoksujen intensiteettiä

Tuotteen täydellinen koostumus

WATER (AQUA),SODIUM LAURETH SULFATE,FRAGRANCE (PARFUM),GLYCERIN,COCAMIDOPROPYL BETAINE,DECYL GLUCOSIDE,SODIUM BENZOATE,SODIUM CHLORIDE,PANTHENOL,PROPYLENE GLYCOL,LAURYL GLUCOSIDE,LACTIC ACID,TOCOPHERYL ACETATE,POTASSIUM SORBATE,ALLANTOIN,POLYQUATERNIUM-39,TETRASODIUM EDTA,LIMONENE,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,CITRAL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Koostumus
geeli

Muotisuunnittelija Nina Ricci aina ilmaisi suunnittelussaan naisellisuutta, hienostuneisuutta ja minimalismia. Hänen haute couture -muotitalo perustettiin Pariisissa vuonna 1932, ja pariisilaiset ovat siitä lähtien pukeutuneet hienoihin luomuksiinsa. Yhteistyössä poikansa kanssa suunnittelija esitteli pian Nina Ricci-tuoksun, josta tuli pian olennainen osa ranskalaisen brändin tuotevalikoimaa.

Yrityksen ensimmäinen hajuvesi Nina Ricci Coeur Joie esiteltiin vuonna 1946, ja toinen, L'Air du Temps, on ollut suosittu vuodesta 1948 lähtien. Esanssi, joka sisältyy kuuluisan pulloon, jonka päällä on kristallikyyhky, symboloi rakkautta ja vapautta ja siitä on tullut brändin ikoninen hajuste. Sen suosio vahvistaa muotitalon kansainvälistä menestystä ja inspiroi edelleen kaikkia Nina Ricci -luomuksia ja tuoksuja.