Notino Home Scented Cards Salt & Wood Hajustekortti 3 kpl

Notino Home Scented Cards Salt & Wood Hajustekortti 3 kpl
Notino Home Scented Cards Salt & Wood Hajustekortti 3 kpl
10,00

Koodi: NOI02242 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita brändiltä Notino yli 14 eurolla saat lahjaksi kosmetiikkalaukun, josta löydät huulikiillon NOBEA, imupaperit kasvoille ja mini meikinpoistopyyhkeet Saffee.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 4.3.2021
UPS Air Mail
tiistai 2.3.2021

Tuoksun kuvaus Notino Home Scented Cards Salt & Wood
Ainesosat

Notinon tavoitteena on täyttää jokainen hetkesi upealla tuoksulla. Seuraamme tuoksutrendejä ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita jo vuodesta 2004 ja esittelemme nyt ensimmäistä kertaa kolmen tuoksukortin sarjan. Kortit ihastuttavat miellyttävällä tuoksullaan, tyylikkäällä ulkonäöllään ja monikäyttöisyydellään.

Tuoksukortti Notino Home Bergamot & Wood levittää vaate- tai kenkäkaappiisi, matkalaukkuusi tai autoosi miedon bergamotin tuoksun ja metsäisiä vivahteita. Riittää, että asetat kortin haluamasi paikalle. Tuoksu hyväilee aistejasi joka tilanteessa ja saa sinut varmasti hyvälle mielelle.

Ominaisuudet:

  • pakkauksessa on kolme korttia
  • sopii vaate- ja kenkäkaappiin, laukkuun tai autoon
  • nauha ripustamista varten
  • korttien tuoksu kestää kaksi kuukautta
  • tyylikkään tummansininen
  • mitat: 10 × 6,6 cm

Tuoksuyhdistelmä:
Aistit ensin bergamotin tuoksun yhdessä hennon mausteisen salvian kanssa. Tunnet pian myös appelsiinikukan ja frankinsensin tuoksu sekä metsäiset vivahteet. Pohjatuoksu koostuu patsulista, agarpuusta ja ambrasta.

Käyttöohjeet:
Ota kortti sellofaanipakkauksesta ja ripusta se nauhan avulla valitsemallesi paikalle tai sujauta se kaappiin vaatteiden väliin. Vältä suoraa ihokosketusta. Saattaa aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Heitä kortti sekajätteeseen käytön jälkeen.

Ainesosat

Kotituoksun luonne
puumainen, mausteinen

Tietoja brändistä Notino

Olemme olleet jo yli 15 vuotta osa kauneusmaailmaa ja keränneet sinä aikana runsaasti kokemuksia ja ideoita. Inspiraation tuotteisiimme tuovat asiakkaamme, joille kauneus on meidän kaltaisesti lempiharrastus ja jotka eivät tyydy vähään.

Haluamme, että Notino tarjoaa parasta laatua mitä edullisimmalla hinnalla. Tiimimme kehittää ainutlaatuisia ja trendikkäitä tuotteita kaikkiin tilaisuuksiin, käytännöllisistä kosmetiikkatuotteista ja matkaseteistä aina yksilöityihin palveluihin asti, kuten kaiverrus ja ylelliset lahjapakkaukset. Kuuntelemme tarpeitasi ja tiedämme, että toimivat ja hyvin muotoillut kosmeettiset tarvikkeet löytävät paikan sydämestäsi. Tavoitteenamme on tuoda kauneus kaikkien ulottuville.

Arvostelu Notino Home Scented Cards Salt & Wood