Notino Home Scented Cards Salt & Wood Hajustekortti 3 kpl

Notino Home Scented Cards Salt & Wood Hajustekortti 3 kpl
Notino Home Scented Cards Salt & Wood Hajustekortti 3 kpl
Erikoistarjoukset
8,50

Koodi: NOI02242 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 10.8.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 5.8.2021

Kuvaus Notino Home Scented Cards Salt & Wood
Ainesosat

Notinon tavoitteena on täyttää jokainen hetkesi upealla tuoksulla. Seuraamme tuoksutrendejä ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita jo vuodesta 2004 ja esittelemme nyt ensimmäistä kertaa kolmen tuoksukortin sarjan. Kortit ihastuttavat miellyttävällä tuoksullaan, tyylikkäällä ulkonäöllään ja monikäyttöisyydellään.

Tuoksukortti Notino Home Bergamot & Wood levittää vaate- tai kenkäkaappiisi, matkalaukkuusi tai autoosi miedon bergamotin tuoksun ja metsäisiä vivahteita. Riittää, että asetat kortin haluamasi paikalle. Tuoksu hyväilee aistejasi joka tilanteessa ja saa sinut varmasti hyvälle mielelle.

Ominaisuudet:

  • pakkauksessa on kolme korttia
  • sopii vaate- ja kenkäkaappiin, laukkuun tai autoon
  • nauha ripustamista varten
  • korttien tuoksu kestää kaksi kuukautta
  • tyylikkään tummansininen
  • mitat: 10 × 6,6 cm

Tuoksuyhdistelmä:
Aistit ensin bergamotin tuoksun yhdessä hennon mausteisen salvian kanssa. Tunnet pian myös appelsiinikukan ja frankinsensin tuoksu sekä metsäiset vivahteet. Pohjatuoksu koostuu patsulista, agarpuusta ja ambrasta.

Käyttöohjeet:
Ota kortti sellofaanipakkauksesta ja ripusta se nauhan avulla valitsemallesi paikalle tai sujauta se kaappiin vaatteiden väliin. Vältä suoraa ihokosketusta. Saattaa aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Heitä kortti sekajätteeseen käytön jälkeen.

Ainesosat

Kotituoksun luonne
puumainen, mausteinen
Suojuksen tyyppi
silmukka

Tietoja brändistä Notino

Notino on aina elegantti ja trendikäs ja sen tavoitteena on tarjota mahdollisimman korkeaa laatua. Notino auttaa tyydyttämään päivittäiset tarpeesi ja toiveesi. Notino on osa päivääsi ja se auttaa sinua luomaan tyylikkäitä ja unohtumattomia rituaaleja. Notinon kanssa tunnet itsesi kauniiksi ja ainutlaatuiseksi. SINÄ olet inspiraatiomme.

Arvostelu Notino Home Scented Cards Salt & Wood