NotinoHome Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain Hajustekortti 3 kpl

Notino Home Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain Hajustekortti 3 kpl
Notino Home Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain Hajustekortti 3 kpl
Erikoistarjoukset
8,50

Koodi: VZR12136 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
torstai 21.10.2021

Kuvaus Notino Home Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain
Ainesosat

Notinon tavoitteena on täyttää jokainen hetkesi upealla tuoksulla. Olemme seuranneet tuoksutrendejä ja kuunnelleet asiakkaidemme toiveita jo vuodesta 2004, ja nyt esittelemme ensimmäistä kertaa kolmen tuoksukortin sarjan. Kortit ihastuttavat miellyttävällä tuoksullaan, tyylikkäällä ulkonäöllään ja monikäyttöisyydellään.  

Tuoksukortti Notino Home Eucalyptus & Rain toimii pienenä henkilökohtaisena aromaterapiana, minne sen ikinä laittaakin. Kortti levittää vaate- ja kenkäkaappiin tai autoon rentouttavaa eukalyptuksen ja muiden ainesosien tuoksua. Anna kortin raikastaa kaikki paikat, joissa haluat tuntea olosi mukavaksi.

Ominaisuudet:

  • pakkauksessa on kolme korttia
  • sopii vaate- ja kenkäkaappiin, laukkuun tai autoon
  • nauha ripustamista varten
  • korttien tuoksu kestää kaksi kuukautta
  • rentouttavan vihreän värinen
  • mitat: 10 × 6,6 cm

Tuoksuyhdistelmä:
Tunnet ensiksi raikkaan ja elegantin bergamotin tuoksun, jonka tilalle tulevat pian eukalyptuksen ja pionin vivahteet sekä meren tuoksu. Pohjatuoksussa on puhdasta myskiä ja suloista setripuuta.

Käyttöohjeet:
Ota kortti sellofaanipakkauksesta ja ripusta se nauhan avulla valitsemallesi paikalle tai sujauta se kaappiin vaatteiden väliin. Vältä suoraa ihokosketusta. Saattaa aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Heitä kortti sekajätteeseen käytön jälkeen.

Ainesosat

Kotituoksun luonne
puhdas, tuore

Tietoja brändistä Notino

Notino on aina elegantti ja trendikäs ja sen tavoitteena on tarjota mahdollisimman korkeaa laatua. Notino auttaa tyydyttämään päivittäiset tarpeesi ja toiveesi. Notino on osa päivääsi ja se auttaa sinua luomaan tyylikkäitä ja unohtumattomia rituaaleja. Notinon kanssa tunnet itsesi kauniiksi ja ainutlaatuiseksi. SINÄ olet inspiraatiomme.

Arvostelu Notino Home Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain