Notino Home Scented Cards Rose & Powder Hajustekortti 3 kpl

Notino Home Scented Cards Rose & Powder Hajustekortti 3 kpl
Notino Home Scented Cards Rose & Powder Hajustekortti 3 kpl
10,00

Koodi: NOI02243 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita brändiltä Notino yli 14 eurolla saat lahjaksi kosmetiikkalaukun, josta löydät huulikiillon NOBEA, imupaperit kasvoille ja mini meikinpoistopyyhkeet Saffee.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 4.3.2021
UPS Air Mail
maanantai 1.3.2021

Tuoksun kuvaus Notino Home Scented Cards Rose & Powder
Ainesosat

Notinon tavoitteena on täyttää jokainen hetkesi upealla tuoksulla. Olemme seuranneet tuoksutrendejä ja kuunnelleet asiakkaidemme toiveita jo vuodesta 2004, ja nyt esittelemme ensimmäistä kertaa kolmen tuoksukortin sarjan. Kortit ihastuttavat miellyttävällä tuoksullaan, tyylikkäällä ulkonäöllään ja monikäyttöisyydellään.

Tuoksukortti Notino Home Rose & Powder tuo ruusun tuoksun ja raikkaat vihreät vivahteet vaate- ja kenkäkaappiisi, autoon ja käsilaukkuun. Tuoksuvat uutteet tuovat hyvää mieltä ja rentoutumista raskaimpiinkin päiviin. Kirkasta harmaata arkea ripauksella vaaleanpunaista.

Ominaisuudet:

  • pakkauksessa on kolme korttia
  • sopii vaate- ja kenkäkaappiin, laukkuun tai autoon
  • nauha ripustamista varten
  • korttien tuoksu kestää kaksi kuukautta
  • lempeän vaaleanpunainen
  • mitat: 10 × 6,6 cm

Tuoksuyhdistelmä:
Ensiksi haistat raikkaat vihreät sitruunaiset vivahteet. Sitten ilmaan levittyy ruusun, kurjenmiekan ja mehukkaiden vadelmien tuoksu. Pohjatuoksussa on vaniljaa ja puhtaita myskin vivahteita.

Käyttöohjeet:
Ota kortti sellofaanipakkauksesta ja ripusta se nauhan avulla valitsemallesi paikalle tai sujauta se kaappiin vaatteiden väliin. Vältä suoraa ihokosketusta. Saattaa aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Heitä kortti sekajätteeseen käytön jälkeen.

Ainesosat

Kotituoksun luonne
kukkainen, makea

Tietoja brändistä Notino

Olemme olleet jo yli 15 vuotta osa kauneusmaailmaa ja keränneet sinä aikana runsaasti kokemuksia ja ideoita. Inspiraation tuotteisiimme tuovat asiakkaamme, joille kauneus on meidän kaltaisesti lempiharrastus ja jotka eivät tyydy vähään.

Haluamme, että Notino tarjoaa parasta laatua mitä edullisimmalla hinnalla. Tiimimme kehittää ainutlaatuisia ja trendikkäitä tuotteita kaikkiin tilaisuuksiin, käytännöllisistä kosmetiikkatuotteista ja matkaseteistä aina yksilöityihin palveluihin asti, kuten kaiverrus ja ylelliset lahjapakkaukset. Kuuntelemme tarpeitasi ja tiedämme, että toimivat ja hyvin muotoillut kosmeettiset tarvikkeet löytävät paikan sydämestäsi. Tavoitteenamme on tuoda kauneus kaikkien ulottuville.

Arvostelu Notino Home Scented Cards Rose & Powder