Olaplex

Kotona käytettävät tuotteet

Voit hemmotella itseäsi OLAPLEX-hiustenhoitotuotteilla kotonasi. Kotona käytettävät OLAPLEX-tuotteet sisältävät ravitsevan ja väriä suojaavan OLAPLEX No.3 -hoidon, OLAPLEX No.4 -shampoon ja OLAPLEX No.5 -hoitoaineen. Kaikki tuotteet sisältävät vaikuttavaa OLAPLEX-ainesosaa, jolla on ainutlaatuinen kyky palauttaa hiuksiesi disulfidisidoksia. Tuloksena ovat vahvat, terveet ja kiiltävät hiukset, jotka eivät katkeile eivätkä haaroitu latvoista.

Katso koko teksti piilota teksti

Ammattilaistason tuotteet

OLAPLEX-hiushoito varmistaa hiusvaurioiden välttämisen kemiallisen käsittelyn aikana. OLAPLEX No.1 Bond Multiplier ja OLAPLEX No.2 Bond Perfector voidaan lisätä mihin tahansa kemialliseen käsittelyyn. Niitä voidaan käyttää myös intensiivisenä OLAPLEX Rebuild Treatment -hoitona, joka varmistaa hiusten uudistumisen 100-prosenttisesti.
Ammattimainen tuotesarja OLAPLEX on kehitetty vain ammattikäyttöön. Tuotteiden käyttö ja toivottujen tulosten saavuttaminen edellyttää kampaajan ammattitaitoa.

Katso koko teksti piilota teksti

Olaplex on todella innovatiivinen hiustenhoito, joka auttaa ehkäisemään vaurioita hiusten värjäämisen aikana. Kyse on ainutlaatuisesta kemiallisesta koostumuksesta, joka moninkertaistaa ja uudistaa rikkoutuneita disulfidisidoksia. Hiusten värjäys ei ole koskaan ollut turvallisempaa!

Olaplexin perustajat tri Eric Pressly ja tri Craig Hawker ovat maailman johtavia asiantuntijoita materiaalien ja kemian alalla. He ovat yhdessä keksineet kemiallisen ainesosan, joka uudistaa rikkoontuneita hiussidoksia ilman silikoneja ja mineraaliöljyjä kemiallisen käsittelyn aikana ja sen jälkeen.

 

Voimme sanoa varmuudella, että Olaplex on tullut hiusalalle jäädäkseen. Monet tuotteiden ja palvelun laatuun panostavat hiussalongit käyttävät tämän brändin tuotteita jatkuvasti.

Katso koko teksti piilota teksti