Paco Rabanne 1 Million Lahjasetti I. Miehille

Paco Rabanne 1 Million Lahjasetti I. Miehille
Paco Rabanne 1 Million Lahjasetti I. Miehille

Koodi: PAR12014 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Toilette 100 ml + Deodoranttisuihke 150 ml

Tuoksun kuvaus Paco Rabanne 1 Million
Ainesosat

Ominaisuudet:

  • ylellinen muotoilu
  • sopii mainiosti lahjaksi
  • ilahduttaa kaikkia miehiä

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Deodoranttisuihke 150 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Paco Rabanne

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.

Arvostelu Paco Rabanne 1 Million