Paco Rabanne1 Million Lahjasetti II. Miehille

Paco Rabanne 1 Million Lahjasetti II. Miehille
Paco Rabanne 1 Million Lahjasetti II. Miehille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: PAR12744

Eau de Toilette 50 ml + Suihkugeeli 75 ml + Toalettitarvikelaukku

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Paco Rabanne 1 Million kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • Suihkugeeli 75 ml
  • Toalettitarvikelaukku

Ainesosat

Tuoksuluokka
aromaattinen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.