Paco Rabanne1 Million Lucky Eau de Toilette Miehille

1×
Paco Rabanne 1 Million Lucky Eau de Toilette Miehille
Paco Rabanne 1 Million Lucky Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
100 ml
62,90

Varastossa | Koodi: PAR06881
1
Lahja sinulle
Ostaessasi Paco Rabannen tuoksuja ja lahjapakkauksia saat lahjaksi miesten tai naisten tuoksuminiatyyrin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Mistä tahansa uneksitkin, tee unelmistasi totta ja rakenna itsesi näköinen elämä. Eau De Toilette -tuoksu Paco Rabanne 1 Million Luck on erottamaton kumppani jokaiselle miehelle, joka näkee elämän loputtomien mahdollisuuksien täyttämänä pelinä.

  • intensiivinen, makean puuvivahteinen tuoksu
  • miehille, jotka eivät pelkää erottua joukosta
  • sopii niin päivä- kuin iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Alkutuoksussa huomiosi kiinnittää sykkivä yhdistelmä luumun, greipin ja otsonin vivahteita. Sydäntuoksu ihastuttaa hasselpähkinän makeilla nuoteilla, jotka yhdistettynä hunajaan, jasmiiniin ja puuhun tuovat kokonaisuuteen täyteläisyyttä ja ylellisyyttä. Vetiveriä ja patsulia sisältävää pohjatuoksua sävyttää kitkerä tammisammal.

Tuoksun tarina
Kun kulta ei enää riitä, otetaan käyttöön yksi kalleimmista metalleista – platina. Juuri tätä symboloi keväällä 2018 julkaistun 1 Million Lucky -tuoksun pullo. Sen ulkoasu on yhtä uskalias kuin ajatus tuoksun takana: “Elä kuten haluat, älä koskaan epäröi, tartu onneen kun se sattuu kohdalle, ja elä joka hetki täysillä.”

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1), CI 60730 (EXT. VIOLET 2). ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 77% VOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Otsoni, Greippi, Luumu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kashmirpuu, Hasselpähkinä, Hunaja, Setripuu, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä, Tammen Sammal, Patsuli
Tuoksuluokka
puumainen

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.