Paco RabanneOlympéa Lahjasetti Naisille

Paco Rabanne Olympéa Lahjasetti Naisille
Paco Rabanne Olympéa Lahjasetti Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: PAR12105

Eau de Parfum 80 ml + Kosteuttava Vartalovoide 100 ml

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Paco Rabanne Olympéa loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • ylellinen muotoilu
  • design-pullo

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 80 ml
  • Kosteuttava Vartalovoide 100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.