PayotMy Payot Gelée Glow Kosteuttava Geelivoide Vitamiinien Kanssa

Payot My Payot Gelée Glow Kosteuttava Geelivoide Vitamiinien Kanssa
Payot My Payot Gelée Glow Kosteuttava Geelivoide Vitamiinien Kanssa
Uusi
50 ml
32,30

Koodi: PAY01116 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 3.11.2021
UPS Air Mail
perjantai 29.10.2021

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
normaali, yhdistelmä
Vaikutukset
nesteytys, Liiallisen talin säätely, Kirkastava, Ravitseva
Aurinkosuoja
ilman SPF:ää
Milloin käyttää
päivä- ja yö
Aktiiviset ainesosat
C vitamiini

Tietoja brändistä Payot

Ole oman kauneutesi aktiivinen luoja. Liity ihmisiin, jotka ovat käyttäneet Payot-tuotteita 100 vuotta päivittäisissä kauneusrituaaleissaan, ja muokkasivat niitä ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Brändi palvelee asiakkaita jokaisessa elämän vaiheessa ja ottaa huomioon kaikki ihotyypit. Avain heidän menestykseen on aitous ja luottamus.

Payot perustuu ammattilaisten kosmetologien kokemukseen ja tarjoaa tuotteita, joita voit käyttää kotona kohentaaksesi erilaisten kauneushoitojen vaikutuksia. Payot perustuu uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen ja innovatiivisiin kaavoihin, mutta siinä kiinnitetään huomiota myös aistikokemuksiin. Siksi Payot-ihonhoito sisältää kauneimpia tuoksuja, värejä ja kuvioita. Heidän tyypilliset pyöreät purkit ovat kunnianosoitus naismuodolle.

Ihon ihanan lookin saavuttamiseksi voit kokeilla esimerkiksi Blue Techni Liss -sarjan kronoaktiivista Payot-voidetta, joka suojaa ihoasi täydellisesti kaikilta ulkopuolisilta elementeiltä. My Payot -sarja keskittyy ihon kirkastamiseen, kun taas Payot CC -voide tasaa ihosi sävyä.

Arvostelu Payot My Payot Gelée Glow