Prada Luna Rossa Carbon Lahjasetti V. Miehille

Prada Luna Rossa Carbon Lahjasetti V. Miehille
Prada Luna Rossa Carbon Lahjasetti V. Miehille
72,90

Koodi: VZR10912 | Varastossa

Eau de Toilette 100 ml + Matkapakkaus 1 kpl

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 22.4.2021
UPS Air Mail
tiistai 20.4.2021

Kuvaus Prada Luna Rossa Carbon
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Prada Luna Rossa Carbon kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • lahjaksi kaunis laukku
  • ilahduttaa kaikkia miehiä

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Matkapakkaus 1 kpl

Ainesosat

Tuoksuluokka
aromaattinen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Prada

Pradan muotinäytökset tuovat aina jotain uutta, odottamatonta ja vallankumouksellista. Heidän kokoelmansa ovat ainutlaatuisia, ja ne on luotu yhdistämällä näennäisesti ristiriitaisia elementtejä tarkoituksella herättää reaktio - olipa se sitten elävä ja tunnepitoinen tai älyllinen. Tämä energia ja ainutlaatuinen lähestymistapa heijastuu jokaisessa Prada-hajusteessa.  

Loistava idea, tietty tekniikka tai ainutlaatuinen aineosa - tyypillisessä Pradan hajusteessa on kaikki kolme ainesta. Sitä huolimatta se luodaan uudelleen jatkuvasti, hajotetaan pieniksi fraktioiksi ja yhdistetään johonkin odottamattomaan. Prosessi tuottaa aina jotain ennennäkemätöntä, usein suorastaan mystistä. Vanhat, tutut tuoksut löydetään uudelleen ja muutetaan uusiksi ja uskomattomiksi.

Aloita hajuaistillinen kauneuden ja ylellisyyden matka. Kokeile ikonista Prada Candy naisille tai klassista Prada Luna Rossa miehille ja anna itsesi kuljettaa tuntemattomiin alueisiin yhden maailman parhaimmista muotitalon taikuuden avulla.

 

Arvostelu Prada Luna Rossa Carbon