Salvador DaliLaguna Eau de Toilette Naisille

Salvador Dali Laguna Eau de Toilette Naisille
Salvador Dali Laguna Eau de Toilette Naisille
Erikoistarjoukset
100 ml
25,20

Varastossa | Koodi: SAD0049
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 9.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 1.12.2021

Lähde kuvitteelliselle matkalle kaukaisen turkoosin meren rannoille, jonne sinut lennättää naisten Eau De Toilette -tuoksu Salvador Dali Laguna. Sen nuotit tuovat mieleen kesyttömän, viilentävän meriveden ja värikkäiden, eksoottisten kukkien tuoksun. Anna aistillisuuden ja raikkauden aaltojen keinuttaa sinua ja helliä kehoasi ja mieltäsi.

  • hedelmäinen kukkaistuoksu
  • naisille, jotka unelmoivat kaukaisista, eksoottisista paikoista
  • sopii jokapäiväiseen käyttöön etenkin kesäaikaan

Tuoksun koostumus
Heti alkuun sinua tervehtii kokonainen hedelmäisten nuottien skaala: tunnet makean vadelman, persikan, luumun, ananaksen, kirpeänmakean greipin, raikkaan mandariinin ja sitruunan. Sydäntuoksussa aistisi häikäisevät kielo, egyptiläinen ruusu, jasmiini ja kurjenmiekka. Aromia täydentävät setrin ja santelipuun puuvivahteiset nuotit sekä makea vanilja, tonkapavut, kookospähkinä sekä ainutlaatuisten patsulin, myskin ja ambran tuoksu.

Tuoksun tarina
Eau de Toilette -tuoksun tarina ulottuu vuoteen 1991. Sen luomiseen osallistui kuuluisa parfymööri Marc Buxton. Kuten Salvador Dali -tuoksun kohdalla olettaa voi, myös itse pullo on pieni taideteos. Pehmeät sinivihreät laguunin sävyt erottuvat mattapintaisesta lasipullosta, jonka muotoilua on innoittanut jumalatar Afrodite.

Ainesosat

Composition
Santelipuu, Kookospähkinä, Ruusu, Myski, Kielo, Galbania
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen