Schwarzkopf ProfessionalBlondme Ensiluokkainen Vaalentava 9+ Pöly-Vapaa Jauhe

2×
Schwarzkopf Professional Blondme Ensiluokkainen Vaalentava 9+ Pöly-Vapaa Jauhe
Schwarzkopf Professional Blondme Ensiluokkainen Vaalentava 9+ Pöly-Vapaa Jauhe
Ammattikäyttöön 450 g
24,90

Koodi: SCW2969 | Varastossa

Vain ammattikäyttöön

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
torstai 21.10.2021

Kuvaus Schwarzkopf Professional Blondme
Ominaisuudet

Haluatko vaaleammat ja elinvoimaisen kirkkaat hiukset? Ensiluokkainen, pölyämätön Schwarzkopf Professional Blondme 9+ -puuteri vaalentaa tehokkaasti hiuskuitua ja hoitaa sitä samalla hellävaraisesti. Hyvinvoivat ja luonnollisen kauniit hiukset ovat kauneutesi keskipiste.

Ominaisuudet:

  • sopii kokonaisvaltaiseen vaalentamiseen, raidoittamiseen ja sävyttämiseen
  • neutraloi keltaiset ja kellertävät sävyt
  • vaalentaa hiuksia jopa 9 astetta
  • levittyy helposti
  • hoitaa hiuksia

Käyttö:
Puuteri sekoitetaan Schwarzkopf Professional Blondme -hapetteeseen voimakkuudella 7 vol., 20 vol. tai 30 vol. riippuen halutusta vaalennuksen voimakkuudesta.

Tuotteen täydellinen koostumus

SODIUM SILICATE, POTASSIUM PERSULFATE, MAGNESIUM CARBONATE HYDROXIDE, AMMONIUM PERSULFATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CELLUOSE GUM, TETRA SODIUM EDTA, ACRYLATES COPOLYMER, SUCCINIC ACID, SILICA PARFUM, SODIUM HEXAMETAPHOSPHATE, LYSINE HCI, ARGININE, POTASSIUM SULFATE, AMMONIUM SULFATE, GERANIOL, CITRONELLOL, CI 77007 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Tarkoitus
Ammattimainen Hiusväri

Tietoja brändistä Schwarzkopf Professional

Ammattimainen lähestymistapa ja intohimo hiustenhoitoon ovat luonnehtineet Schwarzkopf Professionalia jo yli 100 vuoden ajan. Tuotemerkki ymmärtää hiuksia täydellisesti ja tietää, kuinka huolehtia niistä, jotta ne pystyisivät terveinä ja upeina. Tämä menestyvä ja dynaaminen tuotemerkki luotiin pienessä apteekissa Berliinissä, jota johti kemisti Hans Schwarzkopf.

 

Innovatiivisiin teknologioihin perustuvat hiustenhoitotuotteensa mullistivat hiustenhoitomaailman. Innovaatio, laatu ja luovuus ovat pysyneet brändin perusarvoina tähän päivään asti. Schwarzkopf Professional hiushoito on hiustenhoidon johtava brändi yli 7600 patenteilla ja kyvyllä löytää ratkaisuja vaativimmillekin asiakkaille.

Schwarzkopf Professional hiusvärit ovat brändin valikoiman ydin. Ne ylpeillevät verrattomalla laadullaan, joka syntyi monien koloristien, kampaajien ja muiden hiusten värjäysasiantuntijoiden väsymättömän työn ansiosta.

Arvostelu Schwarzkopf Professional Blondme1