Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls Öljypohjainen Geeli Kiharoille

Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls Öljypohjainen Geeli Kiharoille
Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls Öljypohjainen Geeli Kiharoille
Erikoistarjoukset
200 ml
8,50

Koodi: SCW2237 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 20.5.2021
UPS Air Mail
tiistai 18.5.2021

Kuvaus Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls
Ominaisuudet

Ota hiustesi hallinta omiin käsiisi. Kiharille hiuksille tarkoitettu öljypohjainen Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls -muotoiluvoide on suunniteltu kurittomien kiharoiden tarkkaan ja huolelliseen muotoiluun. Se tekee hiuksista kiiltävät, kimmoisat ja elinvoimaiset. Ylellinen ammattilaistason hoitotuote kiharoille hiuksille on nyt ulottuvillasi.

Ominaisuudet:

  • muotoilee kiharat
  • antaa kiiltoa ja kimmoisuutta
  • jättää hiukset luonnollisen hulmuaviksi eikä liimaa niitä toisiinsa
  • kiinnittää kampauksen tukevasti
  • suojaa lämpövaurioilta

Käyttö:
Levitä sopiva määrä muotoiluvoidetta kosteisiin hiuksiin. Muotoile hiukset tavalliseen tapaan ja föönaa hiukset tai anna niiden kuivua luonnollisesti.

Ominaisuudet

Koostumus
geeli, öljy
Vaikutukset
Määritelmä ja rakenne, Asetus, hiusten volyymi, Aaltojen tukeminen
Hiusten pituus
lyhyet hiukset

Tietoja brändistä Schwarzkopf Professional

Ammattimainen lähestymistapa ja intohimo hiustenhoitoon ovat luonnehtineet Schwarzkopf Professionalia jo yli 100 vuoden ajan. Tuotemerkki ymmärtää hiuksia täydellisesti ja tietää, kuinka huolehtia niistä, jotta ne pystyisivät terveinä ja upeina. Tämä menestyvä ja dynaaminen tuotemerkki luotiin pienessä apteekissa Berliinissä, jota johti kemisti Hans Schwarzkopf.

 

Innovatiivisiin teknologioihin perustuvat hiustenhoitotuotteensa mullistivat hiustenhoitomaailman. Innovaatio, laatu ja luovuus ovat pysyneet brändin perusarvoina tähän päivään asti. Schwarzkopf Professional hiushoito on hiustenhoidon johtava brändi yli 7600 patenteilla ja kyvyllä löytää ratkaisuja vaativimmillekin asiakkaille.

Schwarzkopf Professional hiusvärit ovat brändin valikoiman ydin. Ne ylpeillevät verrattomalla laadullaan, joka syntyi monien koloristien, kampaajien ja muiden hiusten värjäysasiantuntijoiden väsymättömän työn ansiosta.

Arvostelu Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls