Mine põhisisu juurde

Shu Uemura Art of Hair
Yūbi Blonde

Täydellistä vaaleutta hiuksillesi

Shu Uemura Art of Hair -tuotteet sisältävät äärimmäisen tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joihin on lisätty kestävästi kerättyä japanilaista valkoista pionia ja Japanissa kehitettyä ainutlaatuista kylmänsävyistä pigmenttiä. Yūbi tarkoittaa japaniksi äärimmäistä kauneutta – Yūbi Blonde pysäyttää ajan ja tekee vaaleista hiuksistasi täydelliset. Tuotteet säilyttävät viileän vaalean sävyn, antavat luonnollista kiiltoa ja elvyttävät hiuskuituja tyvestä latvaan.

 

Jäänviileät platinanvaaleat hiukset

Pysäytä aika ja säilytä hiustesi jäänviileä platinanvaalea sävy. Shampoo häivyttää ei-toivotut lämpimät sävyt, ja hiusnaamio tekee hiustesi väristä mahdollisimman viileän. Vaaleat hiuksesi saavat ravitsevaa hoitoa, luonnollista kiiltoa ja ihanaa pehmeyttä!

Pitkäkestoiset raidat ja balayage

Korosta hiustesi raitoja tai balayage-käsittelyä kauniin luonnollista kiiltoa antavalla kirkastavalla Yūbi Blonde -shampoolla ja heitä hyvästit keltaisille sävyille saman sarjan ravitsevan ja silottavan hiusnaamion avulla.

 

Säteilevät hopeanharmaat hiukset

On aika esitellä maailmalle upeat hopeanharmaat hiuksesi! Keltaisuutta poistava violettishampoo häivyttää ei-toivotut kuparinsävyt, ja Yūbi Blonde -hoitoaine elvyttää ja silottaa hiuskuituja.

 

Päivittäistä hoitoa kaikille vaaleille hiuksille

Anna vaaleille hiuksillesi sitä, mitä ne todella tarvitsevat. Kirkastava shampoo puhdistaa hiukset ja antaa niille luonnollista kiiltoa. Hoitoaine elvyttää hiuskuituja tyvestä latvaan ja tekee hiuksista ylellisen pehmeät.


Japanilainen valkoinen pioni

Valkoinen pioni on peräisin Niigatan alueen vuorilta. Shu Uemura Art of Hair käyttää tuotteissaan japanilaisten viljelijöiden kestävästi keräämiä valkoisia pioneja. Viljelijät korjaavat aina vain puolet sadosta, jotta puolet pioneista voivat kukkia jatkuvasti. Pionit poimitaan käsin touko-kesäkuussa.

Japanilainen kylmänsävyinen pigmentti

Shu Uemura Art of Hair -brändin juuret perustuvat herra Shu Uemuran periksiantamattomaan haluun tuoda kaikkein viileimmät sävyt myös hiustuotteisiin. Tähän tarkoitukseen hän valitsi meikkiteollisuudessa käytetyn pigmenttiteknologian. Shu Uemura -brändin kylmänsävyisen pigmentin on kehittänyt eräs Japanin johtavista musteiden ja väriaineiden valmistajista. Huipputeknologian avulla valmistetussa pigmentissä on tasaisen homogeeninen muoto, ja se saa aikaan intensiivisemmän viileän sävyn kuin tavallinen pigmentti.