Mine põhisisu juurde

Sopimuksen peruuttaminen

PERUUTTAMINEN ILMAN SYYTÄ (TAVAROIDEN PALAUTTAMINEN)

Oletko tehnyt väärän valinnan? Meidän kanssamme sinun ei tarvitse huolehtia väärän tuoksun tai kauneustuotteen valitsemisesta. Voit peruuttaa sopimuksen 90 päivän kuluessa ilmoittamatta syytä.

Milloin voin peruuttaa sopimuksen ilmoittamatta syytä?

Kun teet ostoksia kanssamme, voit palauttaa minkä tahansa ostetun tuotteen paitsi ne, jotka:

a) On muutettu tai valmistettu ohjeidesi mukaan (esim. kaiverrettu pakkaus)

b) Ei voida palauttaa hygieenisistä syistä (esim. avatut kauneustuotteet ja muut tavarat, jotka ovat suoraan kosketuksissa ihon kanssa)

Mikäli annat pakata tuotteesi lahjapakkaukseen tai ekologisesti, lahja- tai ekologista pakkauspalvelua koskevaa sopimusta ei voida irtisanoa , jos tuote on jo pakattu ja palvelu näin ollen jo suoritettu. Huomaa, että pakkaamme tuotteesi välittömästi tilauksen tehtyäsi.

Et voi myöskään peruuttaa lahjapaketoituja tavaroita koskevaa sopimusta, jos tuotteet on jo lahjapaketoitu. Muistutamme, että lain mukaan olet vastuussa tuotteiden arvon alenemisesta, joka johtuu näiden tuotteiden käytöstä tavalla, joka ylittää tarvittavan perehtymisen tuotteiden ominaisuuksiin ja toiminnallisuuteen (esimerkiksi jos käytät edelleen tuoksua, kun olet jo testannut sen). Näissä tapauksissa voimme korvata sinulle vain suhteellisen osan hinnasta).

Kuinka minun pitäisi toimia, kun haluan peruuttaa sopimuksen ilmoittamatta syytä?

Ilmoita meille sopimuksen peruuttamispäätöksestä 90 päivän kuluessa. Paras tapa tehdä tämä on ottaa yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] tai soittamalla 09 3158 3219. Voit käyttää myös sopimuksen peruuttamislomaketta, jonka löydät täältä.

Lähetä tuotteet osoitteeseen Milena Klímová, EXPANDECO - NOTINO, Svedviksvägen 48, 149 43 Nynäshamn, SE heti tai viimeistään 14 päivän kuluessa. Mikäli olet saanut sopimuksen tekemisen yhteydessä ylimääräisiä tuotteita ilmaiseksi (lahja), on myös kyseinen lahja palautettava.

Korvaamme sinulle tavaroiden ostohinnan viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisesta. Voimme kuitenkin lykätä maksua lain mukaisesti, kunnes tavarat palautetaan. Jos peruutat ensimmäisen 14 päivän kuluessa tavaroiden toimittamisesta, sinulla on myös oikeus saada takaisin toimituskulut määränä, joka vastaa halvinta käytettävissä olevaa toimitusmuotoa.

Yhteystiedot

Vastaamme mielellämme kaikkiin peruutuksiin liittyviin kysymyksiisi, jos otat yhteyttä meihin sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai puhelinnumeroon 09 3158 3219.

Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.
Lähettämällä Notino Deutschland und Österreich GmbH käsittelee tietosi käsitelläkseen pyyntösi perusteltavan edun perusteella. Tietosuojakäytännön, mukaisesti voit vastustaa henkilötietojesi käyttöä.