Mine põhisisu juurde

Tietoa hajuvesistä

1. Mitä eroa on hajuvedellä, Eau de Parfumilla, Eau de Toilettella ja Kölnillä?

Suurin ero on tuoksuöljyjen pitoisuuksissa. Se ei tarkoita erilaisia laatutasoja. Jotkut saattavat sisältää myös erilaisia tuoksusävyjä.
hajuvesi on 15 – 30 % hajusteöljyä
Eau de Parfum on 8 – 15 % hajusteöljyä
Eau de Toilette on 4 – 8 % hajusteöljyä
Köln on 3 – 5 % perfume oil (70%hajusteen alkoholia)

2. Kuinka valita oikea hajuvesi sinulle?

Tuoksusi tulisi ilmaista kuka olet. Vältä hajuvesien testaamista testikorteilla tai hajustekorkeilla. Hajuvedet tulee ruiskuttaa suoraan ihollesi. Kehokemialla on suuri vaikutus tuoksuihin, ja testikortille jauhettu hajuste ei ehkä tuoksu samalle. Tuoksu on herätäkseen levitettävä ihollesi.

3. Miksi hajuvedet tuoksuvat erilaisilta eri ihmisillä?

Kyllä, se on totta. Kehon kemia voi vaikuttaa hajusteiden tuoksuun. Se riippuu enimmäkseen ihosi pH:sta, ruokavaliosta, kehon lämpötilasta ja myös käyttämästäsi voiteesta. Syynä on, että kehosi levittää alkoholin sivutuotetta, joka on sokerinen aine. Nämä tuoksut ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tästä syystä jokainen hajuste voi tuoksua eri tavalla eri ihmisillä.

4. Vaikuttaako mausteisten ruokien syöminen hajuveden tuoksuun?

Ruokavaliosi saattaa vaikuttaa siihen, kuinka hajuste tuoksuu ihollasi metabolisten muutosten takia. Nämä muutokset voivat vaikuttaa hajuveden sävyihin, jotka tuoksuvat iholla eri tavalla kuin testiliuskalla. Vähärasvaiset ruokavaliot, stressi, maustetut ruuat - kaikki vaikuttavat kehon lämpötilaan ja saattavat vaikuttaa merkittävästi hajusteiden pitkäikäisyyteen iholla.

5. Kuinka hajuvesi vaikuttaa mielialaan?

Kyllä, hajuste voi vaikuttaa mielialaan ja muuttaa sitä. Se voi myös parantaa työsuoritustasi ja käyttäytymistäsi aromaterapiavaikutusten takia. Lempituoksusi voi parantaa mielialaa ja yleistä hyvinvointia. Raskaalla ja mausteisella tuoksulla voi olla päinvastainen vaikutus.

6. Voivatko hajuvesien tuoksut tai hajuvesien sävyt toimia afrodisiakkeina?

Tässä teoriassa on jotain perää, mutta hajuvesien ei tulisi toimia yleisesti ottaen toimia afrodisiakkeina. Mutta silti aistilliset hajuvesien tuoksut ja tietyt sävyt saattavat viehättää muita, mutta vältä raikkaita ja hedelmäisiä tuoksuja, nämä saattavat toimia vähemmän tehokkaasti.

7. Onko mitään sääntöjä kuinka hajuvesiä tulisi käyttää?

Tässä tapauksessa vähemmän on enemmän. Hajuveden ei tulisi tukahduttaa ihmisiä ympärilläsi. On suositeltavaa käyttää kevyitä Eau de Toilette- tai Eau de Cologne suihkekoostumuksia päivittäisinä tuotteina ja pitää Eau de Parfum tuotteita enemmän erityistilanteita varten. Hajusteen valinta riippuu aina ulkolämpötilasta ja vuorokaudenajasta. Lämpötilalla on suuri vaikutus hajusteen havaitsemiseen. Kuuma sää vaatii raikkaita, puhtaita ja sitrushedelmäisiä kukkaistuoksuja. Toisaalta kylmät lämpötilat antavat niille herkille itämaisille balsameille aikaa ilmaista itseään. Henkilökohtaisen tuoksun valitseminen auttaa sinua aina erottumaan muista ja saamaan sinut tuntemaan olosi erityiseksi.

8. Onko tuoksujen kerrostaminen oikein?

Jokainen hajuvesi on seos tuoksuvia eteerisiä öljyjä ja aromiyhdisteitä. Tuoksujen kerrostaminen on todellista taidetta, eikä oikean yhdistelmän löytäminen ole helppoa. Se voi johtaa tuoksun epäharmoniaan ilman toivottua vaikutusta.

9. Kuinka hajuvettä tulisi levittää, jotta se kestäisi koko päivän?

Kyse on hajusteesi öljypitoisuudesta. Hajuvesien tapauksessa suositellaan suihkuttamaan sitä korvan taakse - tämä alue on pulssipiste, lämpimämpi kehosi osa, joka parantaa tuoksua. Toinen kehosi pulssipiste on kyynärpään sisällä ja polvien takana. Tuoksut lukittuvat myös kuituihin, hiukset kantavat hajusteen tuoksua pitkään. Voit myös ruiskuttaa hiukan vaatteillesi, erityisesti luonnonkuituihin ja turkisvaatteisiin. Älä koskaan suihkuta hajustetta valkoisiin ja vaaleisiin vaatteisiin ja silkkiin.

10. Haihtuvatko hajuvedet ja miten saadaan selville, onko hajuvesi vanhentunut?

Tämä riippuu varastointitavoista ja lämpötiloista. Altistuminen valolle tietyn ajanjakson aikana heikentää hajustettasi. Myös lämpötila ja kosteus tuhoavat hajusteesi molekyylien eheyden. Pidä hajuvesi pimeässä kaapissa tai laatikossa ja lämpötilassa noin 20 ° C, jotta voit nauttia hajuvesistä monien vuosien ajan. Monet nykyajan tuoksut ilmoittavat pakkauksessa viimeisen käyttöpäivän, joka voidaan laskea alkuperäisen käytön ajankohdasta. Tämä on yleensä 12 KK tai 36 KK, mikä viittaa siihen, että tuote tulisi käyttää 12 tai 36 kuukauden kuluessa. Hajuvetesi ei ala vähentyä ennen kuin sitä on ruiskutettu ainakin kerran. Hajuveden, jota ei ole avattu, tulisi kestää useita vuosia. Yksi ensimmäisistä merkeistä, että kemiallinen muutos on tapahtunut, on kun neste vaihtaa väriä. Myös hajusteen tuoksu on ilmeisin merkki. Jos tuoksu on hapan ja hartsimainen, hajuvesi on vanhentunut.

 

Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.
Lähettämällä Notino Deutschland und Österreich GmbH käsittelee tietosi käsitelläkseen pyyntösi perusteltavan edun perusteella. Tietosuojakäytännön, mukaisesti voit vastustaa henkilötietojesi käyttöä.