TONI&GUY Illuminating Hair Perfume Hajuvesi Hiuksille

TONI&GUY Illuminating Hair Perfume Hajuvesi Hiuksille
TONI&GUY Illuminating Hair Perfume Hajuvesi Hiuksille
50 ml
4,90

Koodi: TAG04916 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 14.5.2021
UPS Air Mail
tiistai 11.5.2021

Kuvaus TONI&GUY Illuminating Hair Perfume
Ominaisuudet

Muotoilutuote TONI&GUY Illuminating Hair Perfume korostaa kampaustasi ja kiinnittää sen pitkäksi aikaa.

Ominaisuudet:

  • miellyttävä tuoksu
  • antaa terveen kiillon
  • ei rasita hiuksia

Käyttöohjeet:
Levitä kosteisiin hiuksiin ja muotoile sitten haluamallasi tavalla. Levitä kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Tärkeä huomio

Flammable.

Koko teksti

Ominaisuudet

Vaikutukset
Asetus

Tietoja brändistä TONI&GUY

Haluatpa sitten kokeilla uutta hiustyyliä ja näyttää hieman erilaiselta, vai oletko etsimässä yksinkertaisesti parasta käytettävissä olevaa hiustenhoitoa, TONI & GUY ylittää odotuksesi kaikissa suhteissa. Kokeile kaikkien aikojen parhaita kampaamotuotteita.

 Alussa oli pieni kampaamo, jonka veljet Toni ja Guy Mascolo avasivat Lontoossa yli 50 vuotta sitten. Nykyään ympäri maailmaa toimii yli 500 toimipisteen verkko, ja monet ammattilais-kampaajat suosivat Toni ja Guy:n tuotteita. Brändi on suosittu myös muotiteollisuudessa, ja vuonna 2010 siitä tuli British Fashion Awards :n virallinen sponsori.

 TONI & GUY: n ansiosta voit nyt saada juuri sen kampauksen, josta haaveilet. Shampoojen, hoitoaineiden ja hiusnaamioiden lisäksi brändi tarjoaa myös kaikki tarvittavat muotoilutuotteet jokaiselle hiustyypille. Kävisikö tuoksuva hiuskiilto tai tyylisuihku merisuolalla? Entä erityinen miehille suunniteltu tuotesarja? Sarjaan sisältyy muotoilupasta mattaisella vaikutuksella, pehmentävä partaöljy tai ehdottomasti välttämätön viiksenvaha.

Arvostelu TONI&GUY Illuminating Hair Perfume