Skip to main content

TRESemméBotanique Cactus Water & Coconut Muotoilugeeli Kevyellä Pidolla

TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut Muotoilugeeli Kevyellä Pidolla
TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut Muotoilugeeli Kevyellä Pidolla
195 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: TRS04819

Hiusgeeli TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut antaa hiuksille haluamasi muodon tarkalleen mielesi mukaan.

Ominaisuudet:

  • antaa täydellisen muodon
  • antaa luonnollista pitoa
  • sopii jokapäiväiseen hiusten muotoilemiseen
  • miellyttävä tuoksu

Käyttöohjeet:
Hieraise pieni määrä tuotetta kämmenten välissä ja muodosta sormien avulla haluamasi kampaus.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL ALCOHOL, LAURYL PYRROLIDONE, OPUNTIA FICUS-INDICA (CACTUS) EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, T-BUTYL ALCOHOL, TRIETHANOLAMINE, VINYL CAPROLACTAM/VP/DIMETHYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, VP/VA COPOLYMER, COUMARIN, LINALOOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
geeli
Vaikutukset
Määritelmä ja rakenne, Asetus
Hiusten pituus
lyhyet hiukset

Upea kampaus antaa sinulle itseluottamusta ja parantaa koko päiväsi. TRESemmé tietää tämän erittäin hyvin - siksi se pyrkii luomaan hiustenhoitotuotteita, jotka ovat yhtä hyviä kuin kampaamoissa käytetyt tuotteet, ne ovat vain paljon edullisempia. Koska jokainen nainen ansaitsee tuntea itsensä upeaksi.

TRESemmé-hiushoito esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1948. Brändin perustaja Edna L. Emme työskenteli aikaisemmin kampaajana ja tiesi tarkalleen kuinka paljon itseluottamusta nainen voi saada kauniista hiuksista. Silloin kun laadukkaita tuotteita oli saatavana vain kampaamoissa, hänellä oli visio esitellä ammattimaista hiushoitoa kotikäyttöön. Tämä teki yrittäjähenkisestä, älykkäästä ja kauniista naisesta osan kampaajahistoriaa.

Nimi TRESemmé on sanaleikki - se viittaa perustajan sukunimeen samalla kun se kuulostaa myös ranskalaiselta lauseelta “très-aimé” (tarkoittaen “paljon rakastettua”). Sinäkin epäilemättä ihastut TRESemmé-tuotteisiin. TRESemmé Heat Defense -suihke suojaa hiuksiasi vaurioilta hiusten kuivaamisen ja suoristamisen aikana, kun taas TRESemmé BIotin + Repair 7 -hiusnaamio uudistaa heti niiden tekstuurin ja kauneuden. TRESemmé Keratin Smooth -sarja antaa hiuksillesi kiiltoa ja taipuisuutta ja vähentää hiusten kähertämistä.

Luota TRESemmé-hiustuotteisiin, joiden avulla voit joka päivä tuntea itsesi ikään kuin olisit juuri astunut ulos kampaamosta.