TRESemmé Day 2 Shine Reviver Hiussuihke Ravitsevalla Vaikutuksella

TRESemmé Day 2 Shine Reviver Hiussuihke Ravitsevalla Vaikutuksella
TRESemmé Day 2 Shine Reviver Hiussuihke Ravitsevalla Vaikutuksella
100 ml
2,90

Koodi: TRS04905 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 14.5.2021
UPS Air Mail
maanantai 10.5.2021

Kuvaus TRESemmé Day 2 Shine Reviver
Ominaisuudet

Kuivashampoo TRESemmé Day 2 Shine Reviver palauttaa kampauksellesi volyymin ja raikkauden. Nauti puhtaiden hiusten tunteesta tarvitsematta pestä niitä.

Ominaisuudet:

  • pidentää pestyjen hiusten vaikutelman kestoa
  • tekee hiuksista eloisat ja kiiltävät
  • ihanteellinen hiustenpesukertojen välissä olevalle matkalle

Käyttöohjeet:
Ravista hyvin ennen käyttöä.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
hennot hiukset, Normaalit Hiukset
Vaikutukset
Hohto ja pehmeys, Liiallisen talin säätely, Ravitseva
Päänahan tyyppi
kaikki päänahan tyypit

Tietoja brändistä TRESemmé

Upea kampaus antaa sinulle itseluottamusta ja parantaa koko päiväsi. TRESemmé tietää tämän erittäin hyvin - siksi se pyrkii luomaan hiustenhoitotuotteita, jotka ovat yhtä hyviä kuin kampaamoissa käytetyt tuotteet, ne ovat vain paljon edullisempia. Koska jokainen nainen ansaitsee tuntea itsensä upeaksi.

TRESemmé-hiushoito esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1948. Brändin perustaja Edna L. Emme työskenteli aikaisemmin kampaajana ja tiesi tarkalleen kuinka paljon itseluottamusta nainen voi saada kauniista hiuksista. Silloin kun laadukkaita tuotteita oli saatavana vain kampaamoissa, hänellä oli visio esitellä ammattimaista hiushoitoa kotikäyttöön. Tämä teki yrittäjähenkisestä, älykkäästä ja kauniista naisesta osan kampaajahistoriaa.

Nimi TRESemmé on sanaleikki - se viittaa perustajan sukunimeen samalla kun se kuulostaa myös ranskalaiselta lauseelta “très-aimé” (tarkoittaen “paljon rakastettua”). Sinäkin epäilemättä ihastut TRESemmé-tuotteisiin. TRESemmé Heat Defense -suihke suojaa hiuksiasi vaurioilta hiusten kuivaamisen ja suoristamisen aikana, kun taas TRESemmé BIotin + Repair 7 -hiusnaamio uudistaa heti niiden tekstuurin ja kauneuden. TRESemmé Keratin Smooth -sarja antaa hiuksillesi kiiltoa ja taipuisuutta ja vähentää hiusten kähertämistä.

Luota TRESemmé-hiustuotteisiin, joiden avulla voit joka päivä tuntea itsesi ikään kuin olisit juuri astunut ulos kampaamosta.

Arvostelu TRESemmé Day 2 Shine Reviver