TRESemmé Purify & Hydrate Puhdistava Kuorinta Hiuksille Ja Päänahalle

TRESemmé Purify & Hydrate Puhdistava Kuorinta Hiuksille Ja Päänahalle
TRESemmé Purify & Hydrate Puhdistava Kuorinta Hiuksille Ja Päänahalle
300 ml
4,90

Koodi: TRS04927 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.5.2021
UPS Air Mail
torstai 20.5.2021

Kuvaus TRESemmé Purify & Hydrate
Ominaisuudet

Koe uudenlainen, täydellisen puhtaiden hiusten tunne. Hiuspohjan kuorinta TRESemmé Purify & Hydrate poistaa epäpuhtaudet, rasvan ja muotoilutuotteiden jäämät shampootakin tehokkaammin. Huomaat eron välittömästi ja ihastut siihen takuulla.

Ominaisuudet:

  • puhdistaa huolellisesti likaantuneet ja rasvaiset hiukset
  • irrottaa hilseen ja kuolleen ihosolukon hiuspohjasta
  • aktivoi ja raikastaa hiuspohjaa

Käyttöohjeet:
Levitä sopiva määrä hiuspohjaan ja hiuksiin. Vaahdota kevyesti hieroen ja huuhtele hiukset sen jälkeen huolellisesti. Pese lopuksi hiukset shampoolla tavalliseen tapaan.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Vaikutukset
Puhdistus, Kuorinta
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo
Päänahan tyyppi
Rasvainen Päänahka
Hiusongelma
Rasvaiset Hiukset

Tietoja brändistä TRESemmé

Upea kampaus antaa sinulle itseluottamusta ja parantaa koko päiväsi. TRESemmé tietää tämän erittäin hyvin - siksi se pyrkii luomaan hiustenhoitotuotteita, jotka ovat yhtä hyviä kuin kampaamoissa käytetyt tuotteet, ne ovat vain paljon edullisempia. Koska jokainen nainen ansaitsee tuntea itsensä upeaksi.

TRESemmé-hiushoito esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1948. Brändin perustaja Edna L. Emme työskenteli aikaisemmin kampaajana ja tiesi tarkalleen kuinka paljon itseluottamusta nainen voi saada kauniista hiuksista. Silloin kun laadukkaita tuotteita oli saatavana vain kampaamoissa, hänellä oli visio esitellä ammattimaista hiushoitoa kotikäyttöön. Tämä teki yrittäjähenkisestä, älykkäästä ja kauniista naisesta osan kampaajahistoriaa.

Nimi TRESemmé on sanaleikki - se viittaa perustajan sukunimeen samalla kun se kuulostaa myös ranskalaiselta lauseelta “très-aimé” (tarkoittaen “paljon rakastettua”). Sinäkin epäilemättä ihastut TRESemmé-tuotteisiin. TRESemmé Heat Defense -suihke suojaa hiuksiasi vaurioilta hiusten kuivaamisen ja suoristamisen aikana, kun taas TRESemmé BIotin + Repair 7 -hiusnaamio uudistaa heti niiden tekstuurin ja kauneuden. TRESemmé Keratin Smooth -sarja antaa hiuksillesi kiiltoa ja taipuisuutta ja vähentää hiusten kähertämistä.

Luota TRESemmé-hiustuotteisiin, joiden avulla voit joka päivä tuntea itsesi ikään kuin olisit juuri astunut ulos kampaamosta.

Arvostelu TRESemmé Purify & Hydrate