Vaihtoterät

Hinta: Korkeasta Alhaiseen

Löydät juuri oikeat terät partakoneeseesi

Eikö parranajokoneesi tee yhtä sileää jälkeä kuin ennen? On teränvaihdon aika! Hanki riittävä varasto vaihtoteriä ja pidä partakoneesi aina valmiina tarkkaan työhön.

Miten valita oikea leikkuri tai vaihtoterä?

Se on erittäin helppoa. Jos etsit parasta mahdollista terää, sellainen on yksinkertaisesti omaan partakoneeseesi sopiva terä. Notinolla on aina tuotekuvauksessa ilmoitettu parranajokoneen ja terän yhteensopivuus.

Kuinka kauan terät pysyvät terävinä?

Sopivan terävät terät kestävät usean parranajon. Sama pätee tavallisesti myös kertakäyttöteriin. Sähköparranajokoneen kanssa on hieman helpompaa. Ajopäätä tai leikkuria ei tarvitse vaihtaa yhtä usein vaan yleensä suunnilleen kerran vuodessa. Valmistajan ohjeen noudattaminen riittää.

Märkäajoon käytettävät vaihtoterät parranajokoneisiin

  • Kolmesta viiteen terää sisältävät vaihtopäät ovat yleisin valinta. Ne sopivat useiden merkkien parranajokoneisiin, erimerkiksi Gilletten ja Wilkinsonin. Terät on yleensä varustettu myös ihoärsytystä vähentävillä kosteuttavilla renkailla, suojaosilla sekä muilla parranajoa helpottavilla lisäosilla.
  • Perinteiset parranajokoneen terät ovat ihanan nostalgisia mutta edelleen toimivia! Ne sopivat vain sellaisiin partakoneisiin, joihin mahtuu yksi terä. Vaihtoteriä löytyy yleensä yksittäispakattuina viiden tai kymmenen kappaleen pakkauksissa. Voit valita joko Wilkinsonin tai Gilletten. Merkillä ei ole väliä.
  • Kertakäyttöteriä, tai oikeammin kertakäyttöisiä partakoneita, on aina hyvä olla varastossa. Ne ovat mainioita lyhyemmillä matkoilla, kun et halua kuljetella partakonetta edestakaisin. Lisäksi ne pelastavat tilanteen, kun et ehdi täydentää vaihtopäävarastojasi.

Sähköparranajokoneen leikkurit ja muut lisävarusteet

  • Leikkuri on välttämätön sähköparranajokoneesi toiminnalle ja sileälle ajotulokselle. Suorita vaihto muutaman kuukauden välein – noudata valmistajan ohjetta.
  • Ajopää voi myös kulua, mutta sen takia ei tarvitse ostaa uutta parranajokonetta. Notinolta löydät sähköparranajokoneeseesi niin korvaavan ajopään kuin yksittäiset leikkuritkin.

Ehkäise tylsyneiden terien aiheuttama ihoärsytys ja vaihda terät. Meiltä löydät laajan valikoiman korvaavia ajopäitä, leikkureita ja teriä, kuten suositut Philips OneBlade- ja Gillette- ja Wilkinson Sword -terät sekä Braun-leikkurit. Siitä vain valitsemaan!